Hvem er Hjerneskadeforeningen?

Hjerneskadeforeningen er et vigtigt supplement til den offentlige indsats inden for sundheds-, social-, og undervisningssektoren. Vores overordnede mål er at forebygge, reducere og bekæmpe konsekvenserne af erhvervede hjerneskader samt at støtte de berørte og deres pårørende.

Vores vigtigste opgaver inkluderer at:

  • forbedre livskvaliteten, trivslen og trygheden for familier berørt af hjerneskader, herunder reducere stress, depression, ensomhed og isolation.
  • sikre, at alle berørte og pårørende har adgang til hjælp, støtte og relevant information, uanset om skaden er nylig eller skete for lang tid siden.
  • tilbyde en altid tilgængelig platform, hvor hjerneskaderamte og pårørende kan finde og kontakte ligesindede.
  • gøre det lettere for nyramte familier at navigere i systemet ved at skabe overblik over hjerneskadeområdet og dets muligheder (og begrænsninger).
  • tilbyde støtte og aktiviteter med ligesindede i lokalområderne.
  • opnå maksimal politisk indflydelse og anvende den til at sikre at interesserne for de berørte og pårørende bliver hørt.
  • synliggøre os, så alle der arbejder med hjerneskaderamte, er bekendt med foreningen og aktivt hjælper de berørte og pårørende med at finde og drage fordel af vores tilbud på vejen tilbage til en normal hverdag.
  • medvirke til et fremtidigt stærkt hjerneskadeomåde der opleves som overskueligt, koordineret og rettet mod hele skaden og hele familien.
  • indsamle og sprede viden om hjernen, hjerneskader og konsekvenserne af hjerneskader til hele befolkningen.
  • bidrage til relevant forskning.

Landskontoret

Her finder du kontaktinfo til ansatte og frivillige på Hjerneskadeforeningens landskontor hos Center for Hjerneskade.

Læs mere >

Hovedbestyrelsen

På denne side kan du se billeder af og finde kontaktinformationer til Hovedbestyrelsens (HB) formand, medlemmer og suppleanter.

Læs mere >

Motiv: Lynlåszipper med teksten Hjerneskadeforeningen

Historie

Hjerneskadeforeningen blev oprettet i 1985. Siden har vi udrettet vældig meget. Klik her hvis du er interesseret i foreningens historie.

Læs mere >

Eksperter. Motiv: mennesker arbejder hårdt og kreativt ved det samme bord

Samarbejde & projekter

Læs om de mange måder vi samarbejder på – og med hvem. Find også viden om de projekter og kampagner vi aktuelt er i gang med.

Læs mere >

Motiv: Tastatur med Hjerneskadeforeningens logo på Enter-knappen

Vedtægter & årsrapport

Når du klikker her, kommer du til foreningens vedtægter, standardvedtægter for lokalafdelingerne og vores seneste årsrapport og regnskab.

Læs mere >

Hjerneskadeforeningens logo 800x450

Logo

Fra denne side kan du downloade foreningens logo i høj opløsning. Du kan også læse om den omstridte skade i vores logo og hvad den laver der.

Læs mere >