Foredrag

Find en foredragsholder som selv har prøvet at blive ramt af en hjerneskade eller blive pårørende til et menneske med hjerneskade. Du kan læse beskrivelse af den enkelte foredragsholder og af de foredrag personen holder. Du finder også kontaktinformationer som du kan bruge hvis du ønsker at booke et foredrag.

Læs mere >

Udgivelser. Motiv: Bøger bundet sammen med et bælte.

Bøger

Hvert år udgives mange bøger som er relevante for både ramte, pårørende og fagpersoner. Se et udvalg her, og lad dig inspirere.

Læs mere >

Film og dokumentar

Der findes mange film, serier og dokumentarer som berører livet med en hjerneskade. Klik her og lad dig inspirere til din næste filmaften.

Læs mere >

Hjernecast

Hjernecast

Hjernecast er foreningens podcast om alle aspekter af livet med en hjerneskade. Klik her for at finde og lytte til tidligere podcasts.

Læs mere >

PDF til download

Find materialer om hjerneskade som du kan downloade gratis. Print ud til dig selv, din familie – og til at dele ud i dine omgivelser.

Læs mere >

Medlemsblad. Motiv: Flyvende husskader forlader nogle høje piletræer

Medlemsblade

Her kan du læse tidligere udgivelser af medlemsbladet “Hjerneskadet” som indeholder mange gode artikler om hjernen og hjerneskader.

Læs mere >

Plakater

Plakater er gode når du vil fortælle om hjerneskade til mange. Se plakater til køleskabet, venteværelset, opholdsstuen, opslagstavlen …

Læs mere >

Udgivelser. Motiv: Bøger bundet sammen med et bælte.

Pjecer og bøger

På udkig efter materialer du kan bestille hjem? Få overblik over hvilke pjecer og bøger Hjerneskadeforeningens har udgivet.

Læs mere >

Film og video

Se udvalgte videoklip og dokumentarer. Og er du nysgerrig efter mere, skal du blot besøge vores hjerneskadekanal på YouTube.

Læs mere >

Hjerneskadebloggen

Læs de mange personlige, åbne og ærlige blogindlæg hvor hjerneskaderamte og pårørende lader dig få et kig ind i deres hverdag på godt og ondt. På bloggen kan du hente både inspiration og gode råd.

Læs mere >