Hjerneskadeforeningens logo 800x450

Hjerneskadeforeningens logo

Hjerneskadeforeningens logo kan du downloade på denne side. Vælg om du ønsker logoet i farve eller sort/hvid. Logoet må anvendes af samarbejdspartnere og presse.

Du er altid velkommen til at kontakte Hjerneskadeforeningen hvis du er i tvivl om du må bruge vores logo.

Du er ligeledes velkommen til at kontakte os hvis du har brug for et logo i højere opløsning end de logoer der er tilgængelige her på siden.

Vi har telefontid mandag-fredag mellem 9.00 og 12.00.

✆ 4343 2433
info@hjerneskadeforeningen.dk

I 2014 fik Hjerneskadeforeningen det nuværende logo. I logoet ses en husskade som er på vej væk.

Brugen af skaden i vores logo har været vældigt omdiskuteret – og det hænder at diskussionen blusser op igen. Fordi for nogle er husskaden et rædselsfuldt dyr som de hader inderligt, blandt andet på grund af hvad fuglen har ry for at gøre ved andre fugle. For andre er husskaden en fugl der spreder glæde – en af de smukkeste fugle vi overhovedet har i Danmark.

Den flyvende skade i logoet symboliserer frihed. At man som hjerneskaderamt ikke bare skal overleve – for det liv som blev reddet, skal også leves. Når man får en hjerneskade, er det vigtigt at man erkender sin skade, og at man på sigt accepterer sin skade. Gør man ikke det, bliver skaden en konstant byrde, og man kan komme til at glemme at man er meget mere end sin hjerneskade. Man skal acceptere sin skade og de begrænsninger den medfører, men også frigøre sig fra den og så vidt det er muligt tage styringen i sit liv – ikke lade skaden styre det hele.

Når vi i vores materialer viser mennesker med en husskade på skulderen, symboliserer den at den hjerneskade altid er med en, uanset hvad man laver, men at man godt kan fungere i en hverdag og i samværet med andre selvom skaden er nødt til at være med.