Vi er kede af at du forlader os!

… men vi sætter stor pris på den tid vi har haft dig som medlem. Den tid skal du have tak for – og du skal vide at du ALTID er velkommen tilbage.

Dit medlemskab har gjort en forskel for andre. Måske har det også gjort en forskel for dig, selvom hvis du ikke mærker det direkte. For jo flere medlemmer en forening har, jo større gennemslagskraft har den. Det vil sige at antallet af medlemmer har stor betydning. Det gælder når vi lægger pres på systemet og politikerne for at få bedre vilkår og rettigheder for ramte og pårørende. Og det gælder når vi skal i betragtning til donationer og fondsmidler. Med andre ord – jo flere medlemmer, jo mere kan vi tilbyde.

Vil du melde dig ud fordi du ikke synes du får noget ud af dit medlemskab, så tænk over om du alligevel ikke gerne vil være med til at gøre denne forskel. Vi vil også hjertens gerne tage en snak med dig om hvad du kan bruge dit medlemskab til, og hvordan du kan få mere ud af det. Og vi vil gerne høre fra dig hvis du ønsker at fortælle os hvad du synes du mangler fra os.

Vi håber i hvert fald at du har haft en god oplevelse som medlem af foreningen.

Liv der reddes, skal også leves!

Udmeldelse af Hjerneskadeforeningen

Hvis du virkelig ønsker det, skal vi selvfølgelig nok melde dig ud. Vi har dog for brug at du taster dine oplysninger så vi kan finde og fjerne dig fra medlemsarkivet.

  • Hvorfor melder du dig ud?

    Vi vil gerne høre hvorfor du melder dig ud. Det er frivilligt, men hvis du vil bruge et øjeblik på at svare, kan du hjælpe os med at blive bedre.