FOSS. Motiv: En ældre mand skubber en ældre glad kvinde som sidder på en gynge

Velkommen i FOSS

Forum for Senhjerneskadede Seniorer (FOSS) er et netværk for personer som snart passerer eller har passeret den erhvervsaktive alder. Du er velkommen til forummet hvis du har en hjerneskade og er fyldt 60 år. Årsagen til hjerneskaden er ikke vigtig.

Nogle af os har levet med vores hjerneskade i mange, mange år, andre af os er “nye”, men skaden har vi tilfælles, og så det at vi har nogle andre udfordringer end vores yngre ligesindede. Vi slipper for at skulle bekymre os om ressourceforløb, jobcentre m.m., og vi har efterhånden ikke længere hjemmeboende børn – til gengæld må vi affinde os med at med pensionsalderen kan vi miste nogle af de rettigheder og muligheder vi tidligere har haft, og familielivet med voksne børn og børnebørn stiller nogle krav som kan være svære for os at leve op til, for eksempel hvis vi stadig lider meget af hjerneskadetræthed.

Vi støtter hinanden og taler om vores mange oplevelser og erfaringer – både de gode og de mindre gode. Vores daglige kontakt foregår i vores lukkede gruppe på Facebook.

FOSS er et netværk for ramte, til ramte og styret af ramte. Det betyder at i vores netværksgruppe og til vores arrangementer finder du hverken pårørende, behandlere, rådgivere eller andre som ikke selv er ramte.

FOSS. Motiv: Ældre mand læser

Du er ikke alene!

Meld dig ind i FOSS og mød jævnaldrende som ved hvad du går igennem.

Kontaktpersoner for Forum for Senhjeneskadede Seniorer

Marie Klintorp
✆ 2988 2502
✉️ marie.klintorp@hjerneskadeforeningen.dk
Motiv: Facebooks logo Anmod Marie om venskab

Kim Erik Andersen
✆ 2785 1262
✉️ kim.e.andersen@gmail.com
Motiv: Facebooks logo Anmod Kim om venskab

Du er altid velkommen til at skrive til administratorerne og/eller anmode om deres venskab på Facebook.