window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-29175679-1');
Blog2019-03-29T11:36:11+01:00

Hjerneskadebloggen

Velkommen til hjerneskadebloggen hvor ramte og pårørende fortæller om deres liv, oplevelser og tanker om livet med en hjerneskade(t). Læser du noget du kan lide, så skriv en kommentar til bloggeren. Det betyder alverden.

Ønsker du selv at blogge, kan du skrive til Susan på susan(a)hjerneskadeforeningen.dk

Ferie – kampen for at passe ind

Ferie! For de fleste betyder ordet ferie tid til at slappe af og hygge med familien, men som hjerneskadet er det en hel uges kamp om at passe ind.

Forvandler du dig til et monster?

Forvandler du dig til at monster? Nogle gange bliver alting bare for meget for hjernen, og man bliver til et menneske som man ikke bryder sig om Bliver du nogen sinde grim, forvandler du dig til en udgave af dig selv som du ikke bryder dig om? Jeg gør! Ikke tit, men [...]

At flytte til 69m2 med to små børn er det bedste vi har gjort!

Bekymringerne for fremtiden tog allermest energi fra vores liv. Derfor valgte vi 2,5 år efter min hjerneskade at sælge vores hus og rykke ind i en lille 2½ værelses lejlighed i stedet! Når vi ser tilbage, er det den sværeste, men den bedste beslutning vi nogensinde har truffet.

By |19. marts 2019|Categories: Erkendelse og accept, Familieliv, Identitet|4 Comments