Blog2020-10-27T15:31:15+01:00

Hjerneskadebloggen

Velkommen til hjerneskadebloggen hvor ramte og pårørende fortæller om deres liv, oplevelser og tanker om livet med en hjerneskade(t). Læser du noget du kan lide, så skriv en kommentar til bloggeren. Det betyder alverden.

Ønsker du selv at blogge, kan du skrive til Susan på susan@hjerneskadeforeningen.dk

Kære Sundhedsstyrelsen

Kære SundhedsstyrelsenVi med usynlige handicap kan meget let “fare vild” og “dumme os”i mængden af restriktioner vi skal huske på. Kære Sundhedsstyrelsen Et medlem har skrevet til Sundhedsstyrelsen efter en uheldig oplevelse i det offentlige rum. Faktisk i forbindelse med at skulle PCR-testes. Opfordringen til Sundhedsstyrelsen er at videreudvikle lufthavnenes solsikkesnor til [...]

By |25. marts 2021|Categories: Blog, Usynlige handicap|0 Comments

Om igen, op igen!

Om igen, op igen!2020 har været et svært år for langt de fleste. Nedlukninger, risiko for at miste arbejde og hverdag uden vante rammer. Om igen, op igen! 2020 har været et svært år for langt de fleste. Nedlukninger, få store fester, risiko for at miste arbejde og hverdagen der for længst [...]

By |1. december 2020|Categories: Corona, Isolation og ensomhed, Kroniske smerter|0 Comments

De “gode” gange 3

Alle gode gange 3 – så blev jeg ramt af endnu en sygdom. Oveni min hjerneskade fik jeg først en nervesygdom, og nu har jeg fået en ny diagnose.

I disse dage

I disse dage drømmer jeg. I disse dage tvivler jeg. Jeg drømmer om at få foden ind på jobmarkedet igen. Men hvordan får man en kommende arbejdsgiver til ikke bare at se hjerneskaden?