Blog2020-10-27T15:31:15+01:00

Hjerneskadebloggen

Velkommen til hjerneskadebloggen hvor ramte og pårørende fortæller om deres liv, oplevelser og tanker om livet med en hjerneskade(t). Læser du noget du kan lide, så skriv en kommentar til bloggeren. Det betyder alverden.

Ønsker du selv at blogge, kan du skrive til Susan på susan@hjerneskadeforeningen.dk

De “gode” gange 3

Alle gode gange 3 – så blev jeg ramt af endnu en sygdom. Oveni min hjerneskade fik jeg først en nervesygdom, og nu har jeg fået en ny diagnose.

I disse dage

I disse dage drømmer jeg. I disse dage tvivler jeg. Jeg drømmer om at få foden ind på jobmarkedet igen. Men hvordan får man en kommende arbejdsgiver til ikke bare at se hjerneskaden?

Èn ulykke kommer sjældent alene

En ulykke kommer sjældent alene. Efter en hjerneskade er man altid bange. Man tror skaden er det værste, men det skræmmende er alt det som kommer bagefter.

Jeg er min værste fjende

Hvad sker der når man bliver sin egen værste fjende? Når de ydre og indre forventninger bliver til et uoverskueligt pres, der resulterer i mangel på energi.

Igennem mørket

Hold om mig når jeg er længst nede, elsk mig når jeg føler jeg mindst fortjener det og bær over med mine frustrerede tårer. Igennem Mørket Min ven, det er på tide jeg løfter sløret for det mørke jeg lever med. Det er inde i mig, med mig hvert sekund af mit [...]