Skribent/journalist

Vi søger frivillige skribenter/journalister til Hjerneskadeforeningens medlemsblad. Vi producerer 4 gange om året et spændende og relevant medlemsblad som sendes til alle medlemmer og desuden er tilgængeligt for alle online. Du skal hjælpe os med at få skrevet artikler af forskellige længde til bladet. Hvis du ønsker det, kan vi også finde andre skriveopgaver til dig, eksempelvis til vores digitale kommunikation eller informationsmaterialer. Du skal:

  • kontakte interviewpersoner og gennemføre interviews enten telefonisk, ved videoopkald eller personligt møde.
  • færdiggøre artikler til korrektur.

Vi dækker naturligvis dine udgifter hvis du er ude på en opgave.

ANSØGEREN

Du skal elske at skrive og tale med mennesker. Det kan være du er eller har været journalist, kommunikationsmedarbejder eller tekstforfatter. Det kan være du studerer dansk, journalistik, kommunikation eller noget lignende. Det vigtigste er at du kan skrive en spændende og vedkommende artikel og sørge for at hele teksten er nem at forstå.

  • Du holder af at bruge sproget.
  • Du elsker at tale med nye menneske og få gravet deres historie frem.
  • Du får andre til at føle sig tryg ved at dele oplevelser, tanker og følelser – også når det er svære og personlige emner.
  • Du overholder selvfølgelig deadlines.
  • Kan du betjene et kamera når du interviewer, er det en fordel, men ikke et krav.

HJERNESKADEFORENINGEN

Vi er forening med passion for at hjælpe familier ramt af en hjerneskade. Både frivillige og ansatte yder dagligt en stor indsats for at vores arbejde giver mening og hjælper så mange som muligt. Vi arbejder dynamisk og fra alle afkroge af landet (ja, nogle gange verden). Vi forventer ikke at du møder op på et kontor eller er tilgængelig hele tiden, men derimod at du tager ansvar for din egen arbejdstid og kun siger ja til opgaver som du ved du kan løse. Fortæl os hvor mange timer du ønsker at bidrage med. Så gør vi vores bedste for at tilpasse opgaven – og du gør dit bedste for at levere som aftalt, men råber selvfølgelig op hvis vi har fået fejlvurderet hvor lang tid opgaven vil tage.

KONTAKT OG ANSØGNING
Skriv til kommunikationschef Susan Søgaard på susan@hjerneskadeforeningen.dk.

ANSØGNINGSFRIST
Ingen. Vi kan altid bruge et par ekstra øjne.

ARBEJDSSTED
Hjemme – eller hvor du selv ønsker.

ANTAL TIMER
Efter aftale

LØN
Ulønnet frivilligt arbejde