Hjerneskadeforeningens ambassadør Lone Hertz fortæller hvorfor hun synes du skal melde dig ind i Hjerneskadeforeningen.

Meld dig ind i Hjerneskadeforeningen

Det koster 300,- kroner om året at være medlem af Hjerneskadeforeningen. Medlemskabet dækker hele familien.

Som medlem af Hjerneskadeforeningen er du med til at sikre bedre forhold for hjerneskadede og pårørende. Samtidig giver et medlemskab dig og din familie en række personlige fordele – se bare her:

 • 4 gange om året modtager du medlemsbladet HJERNESKADET med artikler og seneste nyt på hjerneskadeområdet
 • Du får gratis telefonisk rådgivning af vores socialrådgivere
 • Du får mange muligheder for at få kontakt til og støtte fra ligesindede – uanset om du selv er ramt eller pårørende
 • Du får mulighed for at få indflydelse på Hjerneskadeforeningens arbejde – lokalt såvel som på landsplan.
 • Du er med til at gøre os stærkere, så vi sammen kan gøre mere for at hjælpe de 120.000 mennesker der lever med en hjerneskade i Danmark.

Bemærk

Af dit medlemskontingent går de 125 kroner ubeskåret til din lokalafdeling. Det er din lokalafdeling som laver arrangementer og giver dig mulighed for at møde ligesindede i dit område. Det er også de frivillige i din lokalafdeling som arbejder for at sikre gode tilbud og vilkår i din kommune.

Meld dig bare ind. Har du ikke tidligere været medlem, kan du vælge at benytte vores tilbud om et års gratis medlemskab. Du giver os derved 12 måneder til at vise dig hvorfor du skal blive hos os. Fejler vi, kan du frit melde dig ud igen uden at have betalt en krone.

Bliv medlem

 • Udfyld dine kontaktoplysninger

  Vi har brug for dine kontaktoplysninger for at vi kan oprette dig som medlem. Informationerne bruger vi til at sende dig velkomstmateriale, give dig besked hvis der er vigtig information om dit medlemskab og i det hele taget administrere dit medlemskab. Dine kontaktinformationer bliver delt med din lokale afdeling af Hjerneskadeforeningen.
 • Meld dig til Betalingsservice

  Vi har brug for dit CPR-nummer, hvis vi skal tilmelde dig Betalingsservice. Med Betalingsservice kan du både spare tid og gebyrer og samtidig hjælpe os med at spare penge til administration. Vælger du 12 måneders gratis medlemskab, trækker vi selvfølgelig ikke en krone før dit gratis år er gået.
 • Fortæl os lidt om dig selv

  Vi bruger oplysningerne til at sørge for at du får mest muligt ud af dit medlemsskab. Kender vi din alder og ved om du er ramt eller pårørende, kan vi eksempelvis sørge for at du får informationer om de netværk som kan være interessante og relevante for dig. Det er naturligvis helt frivilligt om du ønsker at deltage. Du får desuden automatisk information om hvilken lokalafdeling du bliver tilknyttet (baseret på dit postnummer).
 • Vi har et særligt netværk for hydrocephalus- og IIH-ramte og deres pårørende som vi kalder Hydrofamilien. Med disse sygdomme er risikoen for meningitis høj, og en del rammes mange gange. Derfor er netværket også åbent – og oplagt – for meningitisramte. Du kan markere her hvis du vil have tilsendt information om Hydrofamilien. Er du ingen af delene, springer du bare dette felt over.
 • En sidste ting

  Du kan vælge om du vil støtte foreningen med det samme eller benytte dig af et års gratis medlemskab*, samt hvordan vi må kontakte dig. (*tilbuddet om gratis medlemskab gælder kun for ikke tidligere medlemmer)
 • Det behøver ikke være den samme mailadresse som du har tilknyttet dit medlemskab af foreningen.
 • Vi vil gerne spare på udgifter til porto og i stedet bruge penge på rådgivning, aktiviteter og materialer. Derfor sender vi velkomstmaterialet til dig på mail. Vi bruger derudover kun din mail hvis der er informationer om eller ændringer i dit medlemskab. Du kan dog vælge om du alligevel vil have materialet sendt med posten. Dette har ikke indflydelse på medlemsbladet. Dette modtager du altid med posten medmindre du ikke ønsker det.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Måske er du interesseret i …

Kærlighed symboliseret af et hjerte af sten på en strand

Medlemstilbud

Her finder du info om telefonrådgivningen, foreningens netværksgrupper, lokalafdelingerne og vores årlige sejlads Brainstorm.

Læs mere >

Udgivelser. Motiv: Bøger bundet sammen med et bælte.

Udgivelser

Her finder du vores medlemsblade, nyhedsbreve, podcasts, film, pjecer, bøger, plakater og materialer til download.

Læs mere >

Motiv: arkivskuffer

Holdningsdokumenter

Her finder du Hjerneskadeforeningens officielle holdnings- og vidensdokumenter om områder som er genstand for debat.

Læs mere >

Rådgivning – Motiv: Baghovedet er mørkhåret, korthåret kvinde som taler i telefon

Rådgivning

Her finder du kontaktinfo til vores socialrådgivere, rådgivningens åbningstider og generel vejledning i forhold til relevant lovgivning.

Læs mere >