Meld dig ind i Hjerneskadeforeningen

Vil du være en del af et fællesskab, der arbejder for at støtte hinanden og forbedre livet for alle som er blevet ramt af hjerneskade? Vil du gøre en forskel? Så bliv en del af os.

Som medlem af Hjerneskadeforeningen vil du have adgang til en række støtte- og rådgivningstilbud der kan hjælpe dig eller dine pårørende med at håndtere udfordringerne ved hjerneskade. Du vil også blive en del af et netværk af mennesker som ved hvordan det er at være i dine sko. De deler dine erfaringer og forstår dine udfordringer. I kan hjælpe hinanden og få gode oplevelser sammen.

Men det er ikke alt. Som medlem af Hjerneskadeforeningen får du mulighed for at gøre en forskel for andre. Du kan deltage i vores aktiviteter og arrangementer, bidrage til vores arbejde med at skabe større opmærksomhed omkring hjerneskade, være med til bestemme hvilke aktiviteter og tilbud der skal være i dit område, og være med til at påvirke politikere og beslutningstagere til at tage hjerneskadeområdet seriøst. Sammen er vi stærke! Sammen kan vi gøre mere for at hjælpe de 230.000 mennesker der lever med en hjerneskade i Danmark.

Meld dig ind i Hjerneskadeforeningen i dag hvis du vil gøre en forskel for dig selv og andre. Det koster 325,- kroner om året at være medlem. Heraf går de 125,- direkte til din lokalafdeling og altså tilbud nær dig. 25,- er øremærket til aktiviteter for vores landsdækkende netværk som Hydrofamilien, Unge Hjerner, Forum for Yngre Ramte, Forum for Senhjerneskadede Senior og netværket for Yngre Kvinder med erhvervet hjerneskade.

Medlemskabet dækker hele husstanden.

Meld dig bare ind. Har du ikke tidligere været medlem, kan du vælge at benytte vores tilbud om et års gratis medlemskab. Du giver os derved 12 måneder til at vise dig hvorfor du skal blive hos os. Fejler vi, kan du frit melde dig ud igen uden at have betalt en krone.

Måske er du interesseret i …

Kærlighed symboliseret af et hjerte af sten på en strand

Medlemstilbud

Her finder du info om telefonrådgivningen, foreningens netværksgrupper, lokalafdelingerne og vores årlige sejlads Brainstorm.

Læs mere >

Udgivelser. Motiv: Bøger bundet sammen med et bælte.

Udgivelser

Her finder du vores medlemsblade, nyhedsbreve, podcasts, film, pjecer, bøger, plakater og materialer til download.

Læs mere >

Motiv: arkivskuffer

Holdningsdokumenter

Her finder du Hjerneskadeforeningens officielle holdnings- og vidensdokumenter om områder som er genstand for debat.

Læs mere >

Rådgivning – Motiv: Baghovedet er mørkhåret, korthåret kvinde som taler i telefon

Rådgivning

Her finder du kontaktinfo til vores socialrådgivere, rådgivningens åbningstider og generel vejledning i forhold til relevant lovgivning.

Læs mere >