Meld dig ind i Hjerneskadeforeningen

Vil du være en del af et fællesskab, der arbejder for at støtte hinanden og forbedre livet for alle som er blevet ramt af hjerneskade? Vil du gøre en forskel? Så bliv en del af os.

Som medlem af Hjerneskadeforeningen vil du have adgang til en række støtte- og rådgivningstilbud der kan hjælpe dig eller dine pårørende med at håndtere udfordringerne ved hjerneskade. Du vil også blive en del af et netværk af mennesker som ved hvordan det er at være i dine sko. De deler dine erfaringer og forstår dine udfordringer. I kan hjælpe hinanden og få gode oplevelser sammen.

Men det er ikke alt. Som medlem af Hjerneskadeforeningen får du mulighed for at gøre en forskel for andre. Du kan deltage i vores aktiviteter og arrangementer, bidrage til vores arbejde med at skabe større opmærksomhed omkring hjerneskade, være med til bestemme hvilke aktiviteter og tilbud der skal være i dit område, og være med til at påvirke politikere og beslutningstagere til at tage hjerneskadeområdet seriøst. Sammen er vi stærke! Sammen kan vi gøre mere for at hjælpe de 230.000 mennesker der lever med en hjerneskade i Danmark.

Meld dig ind i Hjerneskadeforeningen i dag hvis du vil gøre en forskel for dig selv og andre. Det koster 325,- kroner om året at være medlem. Heraf går de 100,- direkte til din lokalafdeling og altså tilbud nær dig. 25,- er øremærket til aktiviteter for vores landsdækkende netværk som Hydrofamilien, Unge Hjerner, Forum for Yngre Ramte, Forum for Senhjerneskadede Senior og netværket for Yngre Kvinder med erhvervet hjerneskade.

Medlemskabet dækker hele husstanden.

Meld dig bare ind. Har du ikke tidligere været medlem, kan du vælge at benytte vores tilbud om et års gratis medlemskab. Du giver os derved 12 måneder til at vise dig hvorfor du skal blive hos os. Fejler vi, kan du frit melde dig ud igen uden at have betalt en krone.

Du er velkommen til at kontakte os på 4343 2433 (hverdage 9-12), så hjælper vi dig videre. Det kan for eksempel være hvis du oplever problemer med at indtaste i formularen, er i tvivl om hvordan du udfylder, eller ikke har en e-mailadresse.