Hjerneskadeforeningens lokalafdelinger drives af aktive og engagerede frivillige som gør en enorm indsats. En central del af deres arbejde er de aktiviteter de planlægger og afholder, samt den støtte og vejledning de giver til medlemmer som henvender sig. De frivillige har et godt indblik i de muligheder der findes i området, ikke kun i Hjerneskadeforeningen men også i idrætsforeninger, kommunen, aftenskoler, sygehuse og andet. De har oftest et godt samarbejde med hjerneskadekoordinatorerne i deres område.

Din lokale adgang til samvær med ligesindede og meningsfulde aktiviteter

Din lokalafdeling er din adgang til aktiviteter, støtte og kontakt med ligesindede i dit lokalområde. De frivillige i foreningens lokalafdelinger arrangerer foredrag, udflugter, cafemøder, støttegrupper og en lang række meningsfulde aktiviteter for ramte og for pårørende. Lokalafdelingerne samarbejder så du har mulighed for at at deltage i aktiviteter hos andre afdelinger end den du er tilknyttet.

Alle medlemmer bliver automatisk tilknyttet den nærmeste lokalafdeling ved indmeldelse, men som medlem af Hjerneskadeforeningen kan du frit vælge at skifte lokalafdeling. De fleste lokalafdelinger udsender med mellemrum et nyhedsbrev og anden information til deres medlemmer.

Bliv frivillig

Vi har altid brug for frivillige der ønsker at gøre en forskel i menneskers liv. Vores frivillige er kernen i foreningens arbejde, og din indsats har betydning. Som frivillig får du mulighed for at styrke færdigheder, udvide dit netværk og skabe minder for livet. Du bliver en del af et fællesskab, hvor vi deler den glæde, der kommer af at hjælpe andre.

Vi tilbyder fleksible muligheder, der passer til din tidsplan og interesser, og du får rig mulighed for at byde ind med ideer til nye aktiviteter. Det gælder, uanset om du har et par timer om ugen eller kun kan deltage i lejlighedsvise projekter.

Kontakt din lokalafdeling for at høre mere om, hvordan du kan blive en del af det frivillige team. Den bedste start er når I tager jer tid til at snakke og sammen aftale hvordan du bliver gladest som frivillig, og hvordan dine ønsker og evner kan matche din afdelings nuværende eller kommende aktiviteter.

Find din lokalafdeling

Region Hovedstaden

I Region Hovedstaden finder du lokalafdelingerne:

Egedal-Frederikssund
Furesø
Helsingør
Nordsjælland
Storkøbenhavn

Læs mere >

Region Sjælland

I Region Sjælland finder du lokalafdelingerne:

Køge Bugt
Midtsjælland
Sydsjælland
Vestsjælland
Vordingborg

Læs mere >

Region Nordjylland

I Region Nordjylland finder du lokalafdelingerne:

Himmerland
Thisted/Mors
Aalborg/Vendsyssel

Læs mere >

Region Midtjylland

I Region Midtjylland finder du lokalafdelingerne:

Midt-/Vestjylland
Randers
Silkeborg
Skive
Viborg
Aarhus/Østjylland

Læs mere >

Region Syddanmark

I Region Syddanmark finder du lokalafdelingerne:

Lillebælt
Fyn
Haderslev
Kolding
Sydfyn
Sydvestjylland
Aabenraa/Tønder/Sønderborg

Læs mere >

aktivitetskalender med en hjerteklemme

Aktivitetskalender

I aktivitetskalenderen finder du alle foreningens begivenheder.

Lokalafdelingerne arrangerer medlemsmøder, caféer, foredrag, kreative aktiviteter, fællesspisning, udflugter og meget mere.

Læs mere >