Medlemsblad #1 – marts 2015

Læs blandt om historien om det unge par, Thomas og Marianne, der blev forældre samme døgn som Marianne fik en hjerneblødning, om Simon som styrtede på sin cykel uden hjelm og i dag er svært hjerneskadet, og om Bodil som har mistet kontakten til sin familie efter sin hjerneskade.

I bladet sætter vi også fokus på Hjerneskadeforeningens indsats for at hjælpe De glemte børn – blandt andet med børne- og ungegrupper hvor de pårørende som lever med en hjerneskadet far eller mor, kan få støtte og mødes med ligesindede.

Indholdsfortegnelse

Leder
Et barn bliver født
Mig og min synsfeltskade
Farvel til familien
Jeg har mistet retten til selv at bestemme
Jeanne Fairy: De forstår mig ikke
Kurser hjælper “De glemte børn”
Udvikling af app til pårørende børn
Terapigruppe hjalp mig igennem min fars sygdomsforløb
Morten Lorenzen ny direktør i Hjerneskadeforeningen
Hovedtropperne
Hvorfor forstår ingen mig?
Forum for Yngre Ramte (FYR)
Hjerneskadeforeningen støtter forskning
Det sociale hjørne: Rådgivning og vejledning
Selma Marie flytter
Obovej: Besparelser rammer hjerneskadede hårdt
side 3
side 4
side 9
side 11
side 14
side 17
side 19
side 22
side 23
side 24
side 25
side 27
side 31
side 33
side 35
side 41
side 43

Åbn medlemsblad i PDF (kan læses højt)