Unge Hjerner

Unge Hjerner er et tilbud til dig mellem 15 og 35 år som har en hjerneskade og har brug for et fællesskab med andre der er i en lignende situation. Tilbuddet er en kombination af socialt samvær, erfaringsudveksling og undervisning

Der er mulighed for at mødes tirsdage i lige uger på Center for Hjerneskade i København, den første onsdag i måneden på Bjerggårdshaven i Odense og på Zoom tirsdage i ulige uger. Du kan deltage i møderne, uanset hvor du bor.

I Unge Hjerner er der plads til hygge og sjov, der er mulighed for at dele sine tanker og oplevelser og mulighed for at lære at forstå sin hjerneskade og få redskaber til at håndtere sin hverdag.

Aktiviteter i Unge Hjerner

Klik og  se Unge Hjerners planlagte aktiviteter

Kontakt

Koordinator Stine Harbech
✆ 9282 4004
✉️ stine@ungehjerner.dk

Facebookgruppen UNGE HJERNER

Det er helt klart svært at få fat i os unge, for selv om vi egentlig gerne vil møde andre, kan det være lidt en overvindelse at skulle afsted til sådan en gruppe.

Jeg har været med fra starten, og jeg er altid helt spændt, inden jeg skal afsted. Men nu er det på den fede måde.

Det er rart at se, at mange af de problemer, de andre har, dem har jeg også selv.

Før ‘Unge Hjerner’ kendte jeg ikke andre, som jeg kunne identificere mig med. Det har også noget at gøre med, at man heller ikke rigtigt vil indse det.

Andre siger jo til én: ‘Du er jo ikke hjerneskadet, det kan jeg se. Du ser normal ud, du savler ikke, og du kan tale’. Det får mig til at tænke, at så er det nok bare mig.

Derfor har det været sindssygt godt at komme i ‘Unge Hjerner’. Det er de samme ting, vi går igennem. Den der genkendelse, det har været sindssygt fedt.

Nicolai Kabel Jensen, Deltager i Unge Hjerner