Kærlighed og sex efter hjerneskade

Kærlighed og sex efter en hjerneskade indgår ikke i genoptræningsplanerne. Har du brug for at lære at elske og være intim med et andet menneske igen, både mentalt og i sengen, oplever de fleste at der ikke er meget hjælp at hente. Heldigvis kan de fleste med hjælp og vilje få et godt og meningsfuldt samliv igen.

Det er normalt at ramte og pårørende føler sig mindre tilfredse med både kærlighed og sex efter hjerneskaden. Parforholdet lider under de forandringer som hjerneskaden har skabt. Det kan være svært at finde hinanden. Forholdet føles måske uværdigt. Den ramte har muligvis trukket sig mere ind i sig selv. Eller sandsynligvis er der bare ikke overskud til at pleje parforholdet, kærligheden, intimiteten og sexlivet. Det er imidlertid enormt vigtigt for både ens egen trivsel og livskvalitet og for parforholdets chance for overlevelse at få taget hul på at genoptræne sit kærligheds- og sexliv.

Få viden og hjælp om parforhold, sex og hjerneskade

Herunder finder du links til alle vores sider med artikler o.lign. om kærlighed og sex efter hjerneskade. Der er viden, inspiration og strategier i både tekst, video og lyd. Desuden har vi samlet en række personlige fortællinger hvor ramte og pårørende deler deres egne erfaringer med hvordan hjerneskaden har påvirket deres parforhold – og hvordan de er kommet videre. Nogle sammen som par, andre adskilte. Langt de fleste med stærke bånd til hinanden uanset udfaldet.

Del din egen historie om kærlighed og sex efter hjerneskade

Du er velkommen til at skrive til os hvis du gerne vil fortælle din historie. Delte erfaringer hjælper andre til at forstå og acceptere deres egen situation og finde vejen videre.

VIDEN OM

Parforhold og hjerneskade

STRATEGIER
STRATEGIER
STRATEGIER
SEXSTILLINGER

Vælg sexstilling ud fra dens fordele og ulemper

MATERIALER

Bøger, artikler og film

PODCAST
ARTIKEL

Bo

FILM

Hanne

CASE
ARTIKEL
BLOG

Kærlighed og sex