Malte – Jeg er meget mere tilfreds i verden

Malte er 23 år og står på tærsklen til en fremtid som professionel cykelrytter og skal flytte til Spanien for at cykle. Kufferterne er så godt som pakket da han en aften dårligt kan holde balancen. Det viser sig at alle hans balancenerver er ødelagte af årsager ingen kan forklare. Malte VIL forfølge sin karriere og får insisteret på en operation som ikke hjælper, men til gengæld giver ham voldsom og permanent hovedpine. Erkendelsen er en lang og hård proces, men drømmen er knust, og det kaster Malte ud i en 4-5-årig depression.

I dag er Malte 29 år og kalder sin sygdom en gave, på trods af daglige smerter og balance- og synsproblemer. Hans nye fokus er at hjælpe andre, og han har derfor startet et fundraisingprojekt for Hjerneskadeforeningen. Målet er at cykle 230.000 kilometer – en for hver person i Danmark som lever med en erhvervet hjerneskade – og undervejs indsamle 230.000 kroner til foreningens arbejde.

Lyt til Maltes fortælling om at få knust sin fremtidsdrøm og rejse sig efter fem års depression med en ny mission og et positivt syn på tilværelsen.
Følg Malte og hans vej mod 230.000 kilometer og kroner på: hjerneskadet.dk/malte-cykler/

Lyt til Hjernecast med Malte

Tryk på play for at lytte

Om podcasten

Hjernecast produceres af Hjerneskadeforeningen.

Vært og tilrettelægger: Susan Søgaard

Redigering: Kenneth Kinastowski

Speak: Ulrik Jensen

Musik: Dries Van der Haegen

2ned-MAGASINET for mennesker som elsker cykler, har også lavet en podcast med Malte hvor han fortæller sin historie, om sine udfordringer og indsamlingen til Hjerneskadeforeningen. Den synes vi du skal lytte til.