Huset på hovedet – af Lykke Baran

Kort resumé

Tankestrømme som inspirerer til at finde sig selv midt i en overskuelig række af diagnoser, tabubelagte tanker og bekymringer for fremtiden.

Forlagets beskrivelse

Huset på hovedet er bogen for dig, der til tider føler dig alene med alle de stærke, modsatrettede følelser, som er forbundet med at få et barn, der ikke er som de andres. Du får sat ord på de uudtrykte tanker og følelser og bliver inspireret til, hvordan du finder dig selv midt i den uoverskuelige række af diagnoser, tabubelagte tanker og bekymringer om fremtiden. Samtidig viser bogen dig vej mod forløsningen med svarene på de mange spørgsmål, der hjemsøger dig. Bogen er som et hus, hvor hver side er en dør, der åbner op for nye forfriskende vinkler på livet.

Anmeldelse

Bogen er helt inde at røre ved de eksistentielle følelser. Den har givet mig en indre ro og accept af mig selv og vores situation.
– Kristian, far

Helt klart den stærkeste bog jeg har læst! Et smukt eje for alle familier, der har et barn med handicap. Ved at læse bogen har jeg indset, at vi fik en gave, vi ikke vidste, vi ønskede os.
– Stine, mor

Om forfatteren

Som sundhedsplejerske har Lykke Baran haft muligheden for at se ind i tusindvis af sunde og raske børns øjne, følge deres normale udvikling og følge op, når nogle bevægede sig uden for de rammer. Efter selv at have fået et barn med handicap søger hun med sin datter et fredfyldt sted, hvor de helt og fuldt kan være sig selv – og inviterer andre til det samme.

http://www.husetpåhovedet.dk

Foredrag med Lykke Baran

Om bogen

Titel: Huset på hovedet
Forfatter: Lykke Baran
Forlag: Blue Page
Sidetal: 171
Årstal: 2015