Det handler også om mig – af Lotte Traasdahl Tarp

Kort resumé

En personlig fortælling om at komme igennem de svære stunder som pårørende – at jonglere mellem at være støttende ægtefælle, mor og ansat.

Forlagets beskrivelse

Der er ikke meget tid til at tænke på sig selv, når livet tager en drastisk drejning, og din mand svæver mellem liv og død efter en arbejdsulykke. I denne bog – Det handler også om mig! beskriver forfatteren Lotte Traasdahl Tarp ærligt og bevægende de tanker og følelser, der raser i kroppen som pårørende til en hjerneskadet. Det er en beretning om hendes oplevelser – på godt og ondt – til stor gavn for andre, som pludselig kommer i den vanskelige situation – at blive pårørende til et alvorligt skadet menneske.

Lottes mand fik i 2002 en hjerneskade efter en arbejdsulykke, og kampen tilbage til livet har været lang og sej – for hele familien.

Historien beskriver tiden på sygehuset, tankerne, frygten og livet i månederne efter ulykken. Hun beskriver mødet med forskellige systemer, genoptræning og kampen om hverdagen år efter ulykken.

Livet som pårørende er uhyre kompliceret, og Lottes historie viser, hvordan hun kæmper sig gennem de svære stunder, forsøger at være mor for deres fælles søn, passe sit job, være til stede for sin mand og kæmpe for deres rettigheder i systemet. Og endelig så fortæller hun ærligt om vanskelighederne ved at få ægteskabet til at fungere igen, sex, terapi og håndteringen af forventninger til familie, venner og kolleger.

Det handler også om mig! er Lotte Traasdahl Tarps egen version af sit liv siden 2002. En historie, der rører ved følelserne, indgyder mod, håb, og styrker viljen til at komme videre i livet.

Om bogen

Titel: Det handler også om mig
Forfatter: Lotte Traasdahl Tarp
Forlag: Siesta
Sidetal: 155
Årstal: 2007