Søren Minds – foredragsholder

Har en hjerneskade efter trafikulykke

Kontakt Søren hvis du ønsker at booke eller høre mere om muligheden for et foredrag.

✆ 4255 7333

Om foredraget

Titel: Fra overlevelse til succes. Min rejse efter et livsændrende trafikuheld

Jeg var i slutningen af 1985 udsat for et trafikuheld, hvor min hjerne blev kraftigt beskadiget. Jeg lå 10 dage i respirator og “vågnede op” (blev bevidst) 3 uger senere. Havde f.eks. snakket “sort” i hospitalssengen. Halvdelen af min krop var lam, og jeg skulle starte mit liv forfra. Kunne ikke huske noget og var mentalt langt nede. Lægerne havde fortalt mine forældre at jeg ville blive en “grønsag” uden videre aktivt liv. Jeg blev 7 år senere i 1993 B.Sc.M. Ingeniør.

Mit liv er nu på en fleks-ordning, da et stadigt handicap er at jeg har svært ved at arbejde med mere end 1 projekt ad gangen dog stadigt på et højt intellektuelt plan.

Om foredragsholderen

Søren Minds 56 år, ingeniør, gift og har 2 børn.

Har boet 2 år i USA (job som ingeniør) og har sammen med min far udviklet verdens første klimaanlæg med vand som kølemiddel.

Målgruppe

Især hjerneskaderamte men også pårørende, fagfolk. Trafikuheldet skete som ung og deraf har jeg haft bedre muligheder for at bruge andre dele af hjernen efterfølgende … dette er ikke det samme som hvis trafikuheldet havde sket som en ældre person. Dog kan mit liv måske stadig støtte hjerneskaderamte ældre personer for at fortælle at livet er ikke slut.

Pris

Jeg vil gerne hvis min befordring bliver betalt

Geografi

Hele landet, gerne Jylland (helst)

Anmeld Sørens foredrag

Har du været til et foredrag med Søren, er du meget velkommen til at skrive om din oplevelse her.