Susanne Urban-Heldam & Anni Ardahl Balling – foredragsholdere

Pårørendemødre

Kontakt Susanne eller Anni hvis du ønsker at booke eller høre mere om muligheden for et foredrag.

Susanne ✆ 2448 0075

Anni ✆ 2335 0770

Susanne ✉️ mail

Anni ✉️ mail

Om foredraget

Du er ikke alene

Vi vil fortælle vores historie om, hvordan det er pludselig at blive forældre til to unge som bliver skadet pga ulykke og både deres og vores liv ændres for altid. 

Vi vil fortælle om, hvordan vi fandt hinanden i kaosset og hvilken betydning det har at tale med én som kender til de følelser og kaos man pludselig står i, og som selv har prøvet at være i samme situation. 

Vi vil fortælle om, hvilken forskel det gør at have en ”mentor”, For mig (Anni) har det gjort en kæmpe forskel, da Susanne rakte hånden ud og bød sig ind i min krise og sorg. 

Om foredragsholderen

Vi er Susanne, mor til Emil 18 år (scooterulykke 2020) og Anni, mor til Stine 18 år (rideulykke). Vi er mødre, hvor vores familie og vores liv pludselig ændrede sig på et splitsekund. Vi er mødre, som har stået i den situation, hvor vi ikke vidste om vores børn ville overleve, og hvis de overlevede, vidste vi ikke i hvilken tilstand de ville være. Vi har været i kaosset, hvor håbet og troen var vores dagligdag. Hvor vi har troet på at det unge menneske nok skulle komme sig, og håbet på at det mindste lille tegn, ville blive begyndelsen til noget stort. Vi har håbet på at vores unge mennesker også skulle blive den gode historie. Samtidig har vi været i uvisheden, hvor tiden ville vise os vejen frem. Vi har haft brug for nogen som kunne tage os i hånden, hjælpe os og vise os vejen frem. Nogen som virkelig vidste hvad vi følte, når vores kroppe slog knuder og var ved at springes af frygt for at miste og frygten for næste dag.

Målgruppe

Pårørende

Forældre

Fagfolk

Uddannelsessteder eks. sundhedsskole, sygeplejeskoler.

Bo og genoptræningssteder.

Pris

Vi kommer gerne frivilligt ud.

Geografi

Hele landet

Anmeld Susanne og Annis foredrag

Har du været til et foredrag med Susanne og Anni, er du meget velkommen til at skrive om din oplevelse her.