Maltes seneste ture

Malte cykler for mennesker med hjerneskade

Jeg cykler for at skabe opmærksomhed på sygdomme og skader i hjernen, herunder de mange senfølger som mennesker der bliver ramt af en hjerneskade, ofte må leve med bagefter.

Jeg vil cykle 1 kilometer for hvert menneske i Danmark som lever med en erhvervet hjerneskade, i alt 230.000 kilometer. Mit mål er derfor 230.000 kroner. 230.000 km svarer til næsten seks gange rundt om jorden. Dem vil jeg cykle hjemme på min hometrainer fordi min egen skade er skyld i at jeg har svært ved at holde balancen på en almindelig cykel.

Selv har jeg en passion for cykelsporten, og jeg er tidligere cykelrytter på eliteniveau. Men jeg har også en sjælden hjerneskade som på den ene side har forhindret mig i at forfølge mine drømme på konkurrenceplan, på den anden side gør at stadig jeg træner 20-30 timer om ugen på grund af mit helbred, blandt andet for at undgå nogle af de voldsomme hovedpineanfald jeg lider af.

Dette er en sag der betyder meget for mig. Vil du støtte den sammen med mig?

Din donation går til Hjerneskadeforeningen som er en forening der arbejder for at øge hjerneskaderamte familiers rettigheder, livskvalitet, trivsel og tryghed, herunder reducere stress, depression og isolation hos såvel ramte som pårørende. Dit bidrag vil gøre en forskel. Uanset hvilket beløb du kan undvære, er det en hjælp til sagen. Tak for din støtte.

Sådan kan du støtte Maltes indsamling til Hjerneskadeforeningen

Støt Maltes indsamling på Facebook

Malte samler ind via Facebook hvor hver indsamlet krone går direkte til foreningen. Facebook tager ikke ikke noget til sig selv. Doner et valgfrit beløb og hjælp også gerne ved at dele indsamlingen i dit netværk.

Støt Maltes indsamling på Facebook

Støt via MobilePay

Du kan selvfølgelig støtte ved at sende en valgfri donation til Mobile Pay 998 631. Skriv ‘Malte’ i kommentaren inden du sender. Så kan vi nemlig knytte din donation sammen med indsamlingen.

Støt via netbutikken

I vores butik kan du vælge en donation på 25 kroner. Vil du støtte med mere, lægger du selvfølgelig bare flere i din kurv.

Støt i netbutikken

Få fradrag for din donation

Du kan få fradrag når du støtter Hjerneskadeforeningen. Det er os der skal indberette din donation til SKAT. For at gøre det, har vi brug for nogle informationer. Til det har vi lavet en sikker formular du skal udfylde.

Indberet din donation