Helsingør

De fleste af jer er allerede informeret via vores Facebook-gruppe at vi har indstillet alle vores aktiviteter i lokalforeningen.

Dette på grund af myndighedernes restriktioner i forbindelse med Corona virusset.

Begge vores caféer/medlemsmøder, den ene på Grønnehaven Plejehjem og den anden (den kreative) på HRT (Poppelgården), er aflyst indtil videre. Ligeså er vores FYR-brunch på søndag aflyst.

I første omgang gælder det til og med 10. maj, men det kan tænkes at blive længere. Landskontoret og lokalforeningen følger myndighedernes retningslinjer, og kommunen vil kontakte os, når vi må bruge deres lokaler igen.

Normalt ville jeg sende ud et nyhedsbrev om vores aktiviteter slut marts/ start april, men som situationen ser ud nu giver det ingen mening, da jeg ikke kender forløbet på de næste par måneder. Men lige så snart forholdene normaliserer sig vil der komme et.

Til vi ses igen vil jeg bede jer alle om at passe rigtig godt på jer selv og følge myndighedernes retningslinjer. Hold øje med www.coronasmitte.dk

Til alle jer som har en profil på Facebook: Hold øje med vores egen gruppe Hjerneskadeforeningen i Helsingør, der vil jeg komme med opdateringer, når jeg har noget som kan vedrøre os som hjerneskadede og/eller pårørende.

Jeg vil selvfølgelig også sende mail når det er noget af betydning og til de som ikke har mail, jeg holder øje med medlemslisten og ringer til de som vi ser indimellem.

Jeg håber vi ses snart igen! Og husk bestyrelsen og jeg læser både mail og tager telefonen hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Alle mennesker der har fået en hjerneskade, skal have en så god tilværelse som muligt – og det gælder også deres pårørende. Det arbejder vi for i Hjerneskadeforeningen Helsingør.

I lokalafdelingen i Helsingør er vi i dag fem frivillige der alle alle har en hjerneskade tæt inde på livet. Enten ved selv at være ramt eller ved at være pårørende til en ramt. Vi mødes cirka otte gange om året. Ud over faste cafemøder afholder vi løbende arrangementer som skal være med til at give et positivt pusterum i en svær tid. Endelig besøger vi hjerneskaderamte familier efter behov.

Vi arbejder samtidig for at hjerneskadede og pårørende i vores lokalområde bliver tilbudt bedre forhold. Det gør vi blandt andet gennem politisk arbejde og samarbejde med relevante parter:

  • Vi samarbejder med de centre i kommunen der er aktuelle for vores medlemmer.
  • Vi mødes jævnligt med sundhedspersonale fra centre, behandlingssteder og sygehuse.
  • Vi skriver læserbreve for at sætte fokus på området.
  • Vi protesterer, “brokker os” og roser politikere og sundhedspersonale efter behov.
  • Vi er aktive i DH Helsingør, Handicaprådet og Frivillighedsrådet.
  • Vi er repræsenteret i Regionsrådet i Region Hovedstaden.
  • Vi deltager jævnligt i Landskontorets arrangementer.

Formand:
Marie Klintorp
✆ 2988 2502
✉️ marie@hjerneskadeforeningen.dk

Motiv: Fire mennesker spiller domino sammen

Faste aktiviteter

Organisation. Motiv:travle myrer i skovbund

Bestyrelsen

Nyhedsbrev. Motiv: digital postkasse

Nyhedsbreve

Helsingørs Facebookgruppe