Faste aktiviteter i Skive

Mød andre pårørende den sidste mandag i hver måned. Der er god tid til dialog og spørgsmål samt undervisning og rådgivning til pårørende. Hjerneskadekoordinator Hanne Sandgaard ✆ 2034 3074 er mødeleder for de pårørende, mens vi i samme tidsrum tilbyder hyggeligt samvær for de ramte. Samtalecafeen foregår på Sundhedscenter Skive, Resenvej 25 – plan 3, 7800 Skive.

Er du pårørende til en person, der har fået en hjerneskade, har du måske brug for at tale med en frivillig, der selv har oplevet, hvordan det føles. Bente og Birthe har gjort sig mange erfaringer og er klar til at svare på de spørgsmål, der presser sig på.
Henvend dig til Bente Kristiansen på ✆ 8688 1527 eller Birthe Jensen på ✆ 8663 9554.

En person har ret til at tage en bisidder med til samtaler hos de forskellige behandlere, læger og offentlige myndigheder ifølge forvaltningsloven.
Henvend dig til Elice Lunde på ✆ 2941 9389, hvis du har brug for en bisidder.

Fællessang for mennesker med følger efter en hjerneskade. Mandage klokken 9.15 – 10.45 på Møllegården i Skive. Fællessangen er ledet af Hanne Poulsen. Det er gratis at deltage. Efter sangen er der mulighed for at købe kaffe/te.

Mød andre børn og unge i samme situation. Tilbuddet er til dig mellem 8 og 18 år, hvor en i din familie har fået en hjerneskade. Ønsker du at høre mere om Frirummet eller tilmelde dig forløbet, kan du ringe eller sende en sms til hjerneskadekoordinator Hanne Sandgaard på ✆ 2034 3074 Tilbuddet er gratis. Der kan eventuelt tilbydes kørsel efter aftale.

Måske du søger …

Organisation. Motiv:travle myrer i skovbund

Bestyrelsen

Referater