Faste aktiviteter i Helsingør

Første tirsdag i hver måned klokken 10.00-12.00.
Tredje onsdag i hver måned klokken 14.00-16.30.
Vi mødes i Fiolgade 17A (Fællessalen). Her får vi en kop kaffe/te og en bid brød og er sammen et par hyggelige timer. Er du nyt medlem i Hjerneskadeforeningen, og synes du, det er lidt svært at komme alene første gang, så ring til Marie, og aftal at mødes lidt før, de andre kommer. Det kan være svært at finde lokalet. Stå med ryggen til indkørslen til Parkeringshuset i Helsingør Bycenter. Herfra ser du en rød blok bag en hæk. I den røde blok er vi i et lokale i stueetagen, der vender ud mod parkeringshuset. Vi kan ikke se dig, hvis du står på den anden side af huset.

FYR (Forum for yngre ramte) er for mennesker i den erhvervsaktive alder (cirka 30-65 år). Cafeen afholdes tredje søndag i hver måned klokken 11.00-13.00. Ved helligdage kan vi rykke lidt rundt, så følg med på Facebook. Cafeen er kun for skadede. Kontakt Jette på ✆ 2061 4198, jbwinkel@gmail.com.

Den 2. og 4. tirsdag hver måned klokken 15.0017.00 i bunden af caféen på Helsingør Rehabilitering og Træningscenter (tidl. Poppelgården) vil vi sy, strikke, hækle, lave julepynt, spille spil, spille kort etc. Kun fantasien sætter grænser. Huset ligger på Nørrevej 95 i Snekkersten, cirka 200 meter fra Snekkersten Station, og det er tilgængeligt for alle. Alle er velkomne.

Måske du søger …

Organisation. Motiv:travle myrer i skovbund

Bestyrelsen

Nyhedsbrev. Motiv: digital postkasse

Nyhedsbreve

Referater