Faste aktiviteter i Helsingør

Bemærk:

Café hver tirsdag kl. 15-17 og det foregår i caféen i Aktivitetscenter Hamlet, Kronborgvej 1B 

Det er hovedindgangen og lige ind til venstre for indgangen. Vi må kun være samlet 10 stk. i lokalet og vi skal have mundbind på når vi kommer og går eller går på toilettet. Vi holder afstand og spritter fingre og bord på livet løs, men vi kan være sammen. Kaffen bliver serveret i engangskrus. 

Vi har besluttet at alle som vil komme og skulle der være dage, hvor vi bliver flere end ti, så ordner vi det på den måde at nogle af os går en tur. Så alle som har lyst at være sammen med nogle i foreningen – I kommer bare! 

Er du nyt medlem i Hjerneskadeforeningen, og synes du, det er lidt svært at komme alene første gang, så ring til Marie, og aftal at mødes lidt før, de andre kommer. Det kan være svært at finde lokalet. Stå med ryggen til indkørslen til Parkeringshuset i Helsingør Bycenter. Herfra ser du en rød blok bag en hæk. I den røde blok er vi i et lokale i stueetagen, der vender ud mod parkeringshuset. Vi kan ikke se dig, hvis du står på den anden side af huset.

FYR (Forum for yngre ramte) er for mennesker i den erhvervsaktive alder (cirka 30-65 år). Cafeen afholdes tredje søndag i hver måned klokken 11.00-13.00. Ved helligdage kan vi rykke lidt rundt, så følg med på Facebook. Cafeen er kun for skadede. Kontakt Jette på ✆ 2061 4198, jbwinkel@gmail.com.

Den 2. og 4. tirsdag hver måned klokken 15.0017.00 i bunden af caféen på Helsingør Rehabilitering og Træningscenter (tidl. Poppelgården) vil vi sy, strikke, hækle, lave julepynt, spille spil, spille kort etc. Kun fantasien sætter grænser. Huset ligger på Nørrevej 95 i Snekkersten, cirka 200 meter fra Snekkersten Station, og det er tilgængeligt for alle. Alle er velkomne.

Måske du søger …

Organisation. Motiv:travle myrer i skovbund

Bestyrelsen

Nyhedsbrev. Motiv: digital postkasse

Nyhedsbreve

Referater