Personlige fortællinger om når kærligheden rammes af en hjerneskade

Når kærligheden rammes af en hjerneskade, kan parforholdet gå i mange retninger. Kærligheden sættes på sit livs prøve, men det er langt fra en selvfølge at den går i stykker. Nogle par skilles. Andre par finder en måde at tilpasse kærligheden et nyt liv og nye vilkår. Og så er der nogle par som oplever en fornyet og styrket kærlighed. En genstart af forholdet.

Du kommer nemt til at føle dig meget alene om de problemer du oplever i dit parforhold, dit ægteskab eller dit singleliv. Det skyldes blandt andet at alt for få taler om de konsekvenser en hjerneskade har for kærligheden og for sexlivet. Men hvordan skulle du kunne vide at andre har de samme tanker hvis du ikke møder nogen som siger det højt?

Modige ramte og pårørende har sagt det højt. De har fortalt deres historie til os, så vi kan dele dem med dig. Nogle med navn så du vil kunne finde og møde dem på vores medier. Andre anonymt, typisk for at beskytte deres nærmeste i højere grad end dem selv.

Klik og læs/hør deres fortællinger herunder. Vi håber du vil finde inspiration, genkendelse og håb i deres historier. Der er nemlig masser af håb og kærlighed –også i fortællinger om parforhold som blev brudt.

CASE
ARTIKEL
FILM

Hanne

ARTIKEL

Bo

PODCAST
BLOG

Kærlighed og sex