Hjernens fødselsdag

eller årsdagen for en hjerneskade
er en helt speciel dag for de fleste ramte

11 års hjernefødselsdag

For 11 år siden (17/10-2008) tog jeg toget og metroen til job, ikke vidende at dette tog ikke ville returnere mig hjem efter job i samme tilstand, som da jeg tog af sted. Ikke alle færdigheder, viden, og ting jeg kunne på rygraden kom med hjem, og nye gener dukkede op i løbet af dagen.

Som da jeg så bogstaverne dobbelt og i fede adskilte farver… og den forfærdelige summen og overfølsomhed i højre side, og hvor råbte folk dog højt selv når de hviskede. Hjem med tog og metro kom jeg dog og på hospitalet.

En lille blødning i hjernestammen ændrede mit liv totalt. Jeg overlevede og er taknemmelig for selv de små glæder som at jeg trækker vejret, og kan dufte til rosen, indånde den friske luft og tage billeder af hvad jeg nu finder interessant.

I år startende sidste oktober ændrede mit liv sig igen over en skulderskade. Igen skulle jeg finde ud af hvad min krop kunne holde til at udføre. Og det tog nogle forsøg i diverse vikariater og i egen have…. hækklipning var pludselig en udfordring, men i starten var det at tage tøj på smertefuldt, smertefuldt at vende sig i sengen, at løfte en tom kop gjorde ondt med den arm.

Så igen måtte jeg genoptræne. Nu er jeg der hvor jeg foreløbig kan holde til at rengøre / klargøre biler inden i og tage folie og reklam bogstaver af kassevogne og biler hos Byens Bilpleje, der laver alt i klargøring til salg af brugte biler, og hvor jeg er i praktik lige nu. “

Ferie og fritid

Få inspiration til at håndtere ferie og fritid med ikke-skadede venner og familie.

Læs mere >

Årsdagen

Læs andre indlæg hvor bloggere fortælle om deres årsdag og dennes betydning.

Læs mere >

Medlemsblad. Motiv: Flyvende husskader forlader nogle høje piletræer

Bliv medlem

Vi hjælper dig med viden, støtte, rådgivning og netværk. De første 12 måneder er gratis.

Læs mere >