Dejligt at være tilbage på Center for Hjerneskade

Jeg var på CFH i går d 3.1-13. Det er også længe siden sidst jeg var der. Det var i slutningen af november, så det var rigtig godt at komme derud.

Jeg var først hos (S) min psyk. Uha, det var godt lige at få vendt en masse jeg gik rundt med i hovedet. Vi snakkede en del om min diabetes som ikke går så godt. Vi blev enige om at jeg skal skrive en liste med spørgsmål til min læge, (S) vil hjælpe mig hvis jeg får brug for det.

Så fik vi også lavet noget mere på mit foredrag = jeg tror det bliver godt ;o)

Hos min fys i går fik jeg da min sag for, uha det var hårdt, også fordi jeg er meget svimmel lige pt. på grund af, at der i julen har været mere end min knold kan klare…..

Men min fys (D) roste mig for mit gå på mod, på trods af at jeg ikke var helt oppe på mærkerne…..

Vi har talt lidt om at jeg får nogle flere fys timer, da jeg stadigvæk har mange psyk timer vil vi kunne lave nogle af dem om til fys timer, og (S) foreslog det også da hun synes jeg er nået rigtig langt med min hjernetræning. Så jeg tror jeg vil gå med til det for jeg kan godt selv mærke at min balance ikke er så god, og jeg vil jo gerne blive bedre ;o)

Ps rigtig godt nytår til alle der læser med :o )

Lige et ps mere ;o) jeg sov i 3 timer da jeg kom hjem i går og her til morgen til kl. 9.30. Det tog vist lidt hårdt på lille heksemor at være på CFH i går ;o) men jeg er glad for at det er hverdag og glæder mig til i næste uge hvor jeg skal derud igen ;o)