Bliv blogger

Man føler sig ikke så alene mere!

Kender du følelsen af at være den eneste der har det, præcis som du har det?
Du kan være sikker på at det gør hver eneste af bloggerne her på siden. Men de ved at det hjælper at læse andres historier - så nu deler de deres egen.

Holdninger i indlæggene er bloggernes egne, ikke Hjerneskadeforeningens.

Bliv blogger

Ny på Hjerneskadebloggen

Nu håber jeg at det endelig lykkedes med igen at få skrevet så i kan se min blog. Det sidste år har det drillet mig […]

Det dårlige skjules

Jeg viser både over for mine pårørende og på fb kun når mine energistunder er oppe. Måske jeg skal lære mig selv at det er ok også at vise når jeg er færdig, batteriet er i bund, og jeg ingen energi har...

Min datter med en hjerneskade søgte job

Da hun var 11 år – ca. et år efter hjerneblødningen – kom hun og sagde ”mor, de søger en hjælper som danseunderviser.” Jeg kvitterede med alt andet end min nye plan. Jeg blev bange.

Når vejen deler sig

Når mine nye rutiner bliver stærkere, så forventer jeg af mig selv at jagte mine drømme. Jeg vil arbejde hen imod at genvinde evnen til at holde kontakt med dem jeg holder af.

“Din hjerneskade er stationær”

”Din hjerneskade er stationær!” Hmmmm stationær? – Hvad betyder det egentligt? Skal jeg fortsætte med at have det så dårligt og være så træt som lige nu, hvor jeg er nyskadet?

Åbent brev til mødrehjælpen

Kære Mødrehjælp.

Hele dagen har jeg stort set siddet på mine hænder, for at afhjælpe den ubærlige trang til at skrive det, som jeg i det […]

Grin af livet!

I kampen om at få luft igen og finde vejen frem på ny oplevede jeg sider af mig selv, som jeg faktisk rigtig godt kunne lide. Jeg blev bedre til at være nærværende; bedre til at se, mærke og opleve lige der, hvor jeg var.

Stolt menneske med hjerneskade

Jeg mærker tyngden på mine øjenlåg, mærker cellerne skrige på hvile. Min hjerne har allerede nu opbrugt den mængde energi, som var til rådighed i denne stund.

Hvor meget må vi drømme om?

Jeg tager stadig skridt ud på vippen. Kigger ned på drømmen, der ligger nede i dybet. Det kilder i maven, som første gang man skal træde ud over og miste kontrollen.

Ny på bloggen

Jeg har meldt mig til at skrive på bloggen, så andre kan se min historie omkring min hjerneskade efter en blodprop, – en historie jeg har […]