Bliv blogger

Man føler sig ikke så alene mere!

Kender du følelsen af at være den eneste der har det, præcis som du har det?
Du kan være sikker på at det gør hver eneste af bloggerne her på siden. Men de ved at det hjælper at læse andres historier - så nu deler de deres egen.

Holdninger i indlæggene er bloggernes egne, ikke Hjerneskadeforeningens.

Bliv blogger

10 år siden hjerneblødningen

Vi fejrer min 10 årsdag med at gå til en koncert. Det kan synes mærkeligt at vi vil fejre sådan en stor omvæltning i mit liv, men det vi fejrer er, at jeg overlevede en blødning i hjernestammen. Vi fejrer at jeg ikke mistede sprog eller førlighed.

Uden værdi?!

Hvad er jeg værd? Sådan spørger Line som på grund af sin senhjerneskade oplever ikke at slå til på nogle af de parametre som samfundet tillægger værdi i mennesker.

10 år

Jeg sidder med en følelse af at kikke tilbage på en helt anden kvindes liv – en kvinde der havde styr på sit liv.

Livsdagen

Jeg bærer i dag ikke kun de fysiske ar, men også de usynlige. Jeg vil for altid have ar på sjæl og krop, men det er okay for det er en påmindelse om at jeg altid kan finde styrken når livet giver mig udfordringer og livet virker allermest håbløst.

Om store omvæltninger, reaktioner og ensomhed

Jeg ved jo godt, at jeg ikke kan leve på at være mor hele mit liv. Han er semi flyttet hjemmefra, hvilket han også skal… han er 15 for den da!

Når alt vælter – samler man det op igen

Det har været stille her. Der er også sket meget siden mine sidste tanker blev til ord jeg synes skulle på bloggen. Jeg har forsøgt […]

Når en kronisk sygdom ændrer sig

På papiret har jeg diabetes type 2, men i praksis er jeg type 1. Det er som en type 1 jeg lever mit liv nu, og jeg + min tossede hjerne har rigtig svært ved at hitte ud af det.

At smide flinkekappen

For nyligt måtte jeg smide flinkekappen og sige: – Holdt, det her går simpelthen ikke. Det er Natasja vi taler om, min datter og mit dyrebareste!

Skole og hydrocephalus

Jeg tror måske, at grunden til at det har fungeret så godt på den nye skole, er at de fra starten af har været lydhøre-. De har aldrig kendt Natasja som andet end kronisk syg.

Rehabilitering og hypnosebehandling

For mig var det at få en hjerneskade, ligesom at falde ned i et stort sort hul. For at kunne forestille sig hvordan denne særlige […]