Bliv blogger

Man føler sig ikke så alene mere!

Kender du følelsen af at være den eneste der har det, præcis som du har det?
Du kan være sikker på at det gør hver eneste af bloggerne her på siden. Men de ved at det hjælper at læse andres historier - så nu deler de deres egen.

Holdninger i indlæggene er bloggernes egne, ikke Hjerneskadeforeningens.

Bliv blogger

At være langt væk fra trygge rammer

Natasja tog med sin klasse på skilejrskole til Kláppen i Sverige. Det var hendes første lejrskole. Ved sidste lejrskole var hun nemlig akut indlagt.

Accept

Jeg har været i fleksjob siden efteråret 2016. Som man ‘siger’, så har jeg mange under mig, da jeg arbejder på en kirkegård. Det var jobbet kommunen […]

Stjernerne ses bedst i mørket

Jeg vil prøve at fremhæve de positive oplevelser der har været efter min ulykke. Efter en hjerneskade kan der nemlig være rigtig langt imellem disse oplevelser.

Når man har sagt A, må man osse sige B !!

Min søde hjælper Anne belærte mig i går om kommunens nye sparekrav, forklædt som `Det er osse meget nemmere for dig Anne`.

Anne sagde – Hvis […]

Analog i en digital tidsalder

En Bullet Journal er dybest set bare en notesbog der kan sættes op efter ens behov. Den kan ændres når man har behov for det.

Hukommelsens ansigter

Jeg er en af dem der er ramt ret alvorligt på både langtids- og korttidshukommelsen. Det betyder, skåret ud i pap, at jeg faktisk aldrig […]

Et helt særlig venskab

Andrea og Natasja taler om nogle ting som jeg ikke får at vide. Andrea kan støtte på en måde jeg ikke kan. De er hydro-søstre!

Da hjernen gik i stykker, hvem er jeg nu?

Rehabiliteringsforløbet er noget af det hårdeste jeg har prøvet. Alle ens nærmeste er kede af det, og venners liv går videre med den fart det altid har gjort.

Når roen falder over én

Jeg er så sandelig meget værd. Ikke i den der kontekst som regeringen udstikker, men som menneske og ikke mindst som mor.

Den næsten bedste tid på året

Alle de arrangementer og gæster og forventninger er bare ikke helt godt i mit hoved, men hey… vi kom igennem igen.