Bliv blogger

Man føler sig ikke så alene mere!

Kender du følelsen af at være den eneste der har det, præcis som du har det?
Du kan være sikker på at det gør hver eneste af bloggerne her på siden. Men de ved at det hjælper at læse andres historier - så nu deler de deres egen.

Holdninger i indlæggene er bloggernes egne, ikke Hjerneskadeforeningens.

Bliv blogger

Hvor meget må vi drømme om?

Jeg tager stadig skridt ud på vippen. Kigger ned på drømmen, der ligger nede i dybet. Det kilder i maven, som første gang man skal træde ud over og miste kontrollen.

Ny på bloggen

Jeg har meldt mig til at skrive på bloggen, så andre kan se min historie omkring min hjerneskade efter en blodprop, – en historie jeg har […]

Brainfarts og pudsigheder

Min hjerne er blevet min krops sorte hul. Som i universet, hvor de sorte huller opfattes som et sted hvor alting tiltrækkes for så at forsvinde til intetheden.

Syv år ung!?

Jeg aner ikke hvordan jeg skal skrive denne blog. På nuværende tidspunkt har jeg slettet alt 4-5 gange.

I dag har været en skoddag. Tiden har […]

Glæden ved at holde foredrag

Foredrag skal være en del af mit liv fremadrettet. Det giver mig rigtigt meget at få lov til at være med til at nedbryde de fordomme der er om hjerneskader.

Hvad bringer det nye år?

En anden ting der gør mig både usikker og utryg er de nedskæringer man hører så meget om. Den støtte jeg fik i mit hjem, og som hjalp mig igennem hvad end livet smed min vej, er nu ret begrænset.

Julestress og jule ønsker

Mit højeste ønske er noget ingen kan give mig. Ikke lige nu i hvert fald... Jeg ønsker mig mere tid med min familie. At kunne være sammen med dem som før jeg fik hjerneskaden.

Juleønsket

Jeg ønsker mig at have bare én dag, hvor jeg kan leve, som jeg gjorde, inden jeg fik en hjerneblødning.

Den søde juletid

Nu er det jul igen, og der er så mange ting, jeg ville ønske, jeg kunne være med til. Min hjerne har kun kapacitet til at gøre een ting ad gangen og kun een ting om dagen, så tingene skal udvælges ganske nøje.

Jul igen

Julen står for døren, og i mange hjerneskaderamte hjem skal der planlægges lidt ekstra og tages særlige hensyn.