Bliv blogger

Man føler sig ikke så alene mere!

Kender du følelsen af at være den eneste der har det, præcis som du har det?
Du kan være sikker på at det gør hver eneste af bloggerne her på siden. Men de ved at det hjælper at læse andres historier - så nu deler de deres egen.

Holdninger i indlæggene er bloggernes egne, ikke Hjerneskadeforeningens.

Bliv blogger

Når en kronisk sygdom ændrer sig

På papiret har jeg diabetes type 2, men i praksis er jeg type 1. Det er som en type 1 jeg lever mit liv nu, og jeg + min tossede hjerne har rigtig svært ved at hitte ud af det.

At smide flinkekappen

For nyligt måtte jeg smide flinkekappen og sige: – Holdt, det her går simpelthen ikke. Det er Natasja vi taler om, min datter og mit dyrebareste!

Skole og hydrocephalus

Jeg tror måske, at grunden til at det har fungeret så godt på den nye skole, er at de fra starten af har været lydhøre-. De har aldrig kendt Natasja som andet end kronisk syg.

Rehabilitering og hypnosebehandling

For mig var det at få en hjerneskade, ligesom at falde ned i et stort sort hul. For at kunne forestille sig hvordan denne særlige […]

Den lette vej findes ikke

Trust me! Det gode liv efter den vildeste livskrise skal nok komme, men det tager tid og hårdt arbejde.

Danmark – et eventyrland?

Tusindvis af borgere, og mange af dem hjerneskadet, er blevet fanget i sådan et håbløst ressourceforløb. Jeg var én af dem.

Bullet journal og hjerneskade

Okay, jeg glemte det. Undskyld! For pokker hvor har jeg sagt det mange gange i løbet af de sidste 8 år. Så opdagede jeg et system der kan klare alt, og er nemt og billigt at begynde på: Bullet journal.

Weekendtur til Berlin – med min mand John og 5 venner

Jeg indrømmer at, jeg var lidt nervøs om jeg nu kunne klare hele det program, der var planlagt for de 3 dage, men tænkte at så var det jo ikke værre end at jeg måtte melde fra til noget af det.

Når håndklædet smides i ringen (opfølgning)

Natasja har brugt bullet journal systemet, og dermed fundet sin egen måde at holde styr på hovedpinen.

Batterierne er flade, men smilet er stort! (del 3)

Denne klinikperiode har givet mig selvtilliden til at forsætte studiet, og sikkerhed i at jeg nok skal klare det, selvom det til tider kan være hårdt for hovedet.