Bliv blogger

Man føler sig ikke så alene mere!

Kender du følelsen af at være den eneste der har det, præcis som du har det?
Du kan være sikker på at det gør hver eneste af bloggerne her på siden. Men de ved at det hjælper at læse andres historier - så nu deler de deres egen.

Holdninger i indlæggene er bloggernes egne, ikke Hjerneskadeforeningens.

Bliv blogger

Skole og hydrocephalus

Jeg tror måske, at grunden til at det har fungeret så godt på den nye skole, er at de fra starten af har været lydhøre, de har aldrig kendt Natasja som andet end kronisk syg, har aldrig oplevet hende "frisk" - hvilket jo er super ærgerligt. Vi har fra starten været åbne omkring Natasjas situation til klassen, og sendt mail ud til alle forældre da vi startede i klassen og forklarede vores situation. Jeg har været ude at holde foredrag i Natasjas klasse, og blev modtaget med stor interesse, nysgerrighed, dybe og oprigtige spørgsmål, også spørgsmål der ikke var rare at svare på. Men det har gjort noget for klassen.

Rehabilitering og hypnosebehandling

For mig var det at få en hjerneskade, ligesom at falde ned i et stort sort hul. For at kunne forestille sig hvordan denne særlige […]

Den lette vej findes ikke

Trust me! Det gode liv efter den vildeste livskrise skal nok komme, men det tager tid og hårdt arbejde.

Danmark – et eventyrland?

Tusindvis af borgere, og mange af dem hjerneskadet, er blevet fanget i sådan et håbløst ressourceforløb. Jeg var én af dem.

Bullet journal og hjerneskade

Okay, jeg glemte det. Undskyld! For pokker hvor har jeg sagt det mange gange i løbet af de sidste 8 år. Så opdagede jeg et system der kan klare alt, og er nemt og billigt at begynde på: Bullet journal.

Weekendtur til Berlin – med min mand John og 5 venner

Jeg indrømmer at, jeg var lidt nervøs om jeg nu kunne klare hele det program, der var planlagt for de 3 dage, men tænkte at så var det jo ikke værre end at jeg måtte melde fra til noget af det.

Når håndklædet smides i ringen (opfølgning)

Natasja har brugt bullet journal systemet, og dermed fundet sin egen måde at holde styr på hovedpinen.

Batterierne er flade, men smilet er stort! (del 3)

Denne klinikperiode har givet mig selvtilliden til at forsætte studiet, og sikkerhed i at jeg nok skal klare det, selvom det til tider kan være hårdt for hovedet.

Hvad vi troede blot skulle være en 24 timers måling …

Da året 2017 stod på sidste hæld var vi alle klar over, at Natasjas tryk stadig ikke var helt godt på trods af alle mulige justeringer og afprøvninger.

Det skal bare lykkes! (del 2)

Jeg er nu igennem de første 7 uger af mit 12 ugers klinikforløb, og det går rimelig godt.