Bliv blogger

Man føler sig ikke så alene mere!

Kender du følelsen af at være den eneste der har det, præcis som du har det?
Du kan være sikker på at det gør hver eneste af bloggerne her på siden. Men de ved at det hjælper at læse andres historier - så nu deler de deres egen.

Holdninger i indlæggene er bloggernes egne, ikke Hjerneskadeforeningens.

Bliv blogger

Gravid? Ej, det kan du da ikke!

Er livet som hjerneskadet bare et liv med begrænsninger? Hvor lidt kan livet blive værd, hvis alting skal fravælges.

Jeg har fået ledsagerordning

Jeg har langt om længe taget mig sammen til at søge om ledsagerordning. Jeg ser frem til at kunne komme til sociale arrangementer og vide at jeg har en at støtte mig til, så jeg ikke ender med at stå og tude.

Undskyld jeg blev syg

Skriv noget, står der. Tænker lidt, hvordan skal jeg starte? Tårerne der triller i aften ned af mine kinder, eller de minder som jeg ikke længere kan rumme fordi de gør for ondt?

Når benene op og hovedet ned er godt

Prøv at skulle finde den korrekte diagnose når knæet er hævet og væskefyldt og ejeren af benet ikke kan mærke korrekt smerte.

Fritidsinteresser og hydrocephalus

Dansen er her Natasja "glemmer" at hun har en kronisk lidelse, hun har et frirum. Hun er godt klar over, at dagen efter ikke vil være rar på nogen måde, men det er først i morgen.

Hvorfor vi elsker Mogens Vedel

CSV Vejle har for nyligt sagt farvel til en værdsat underviser – Mogens Vedel. En af kursisterne har skrevet om hvad Mogens og hans undervisning har betydet.

Trykmålinger

Det er ikke nemt at være teenager og gerne vil indtage verdenen, men bliver holdt tilbage af hovedpine og kvalme.

Senhjerneskade – skal jeg skjule det for min omverden?

MEN så kommer den… den evindelige: Skal jeg sige at jeg er hjerneskadet? Skal jeg risikere at blive fravalgt, fordi jeg er ærlig omkring min ikke selvvalgte livssituation?

At gøre operationen til en god oplevelse

Vi har nu efterhånden prøvet at skulle lægge Natasja i narkose en del gang, helt præcist 16 gange de sidste 3½ år ca. og det bliver formenligt heller ikke sidste gang.

Søndag

Nogle gange er den uendelig lang, hvor jeg kan sidde og være totalt indadvendt og reflektere over, hvordan ugen før gik, og hvad den nye vil bringe.