Uventet aflysning, men ingen panik

Sidder her på CFH og er færdig med dagens træning. Er rigtig godt tilfreds. Synes det var en rigtig god træning.

Jeg havde bestilt Flextrafik sådan at jeg var her cirka 15 minutter før, for jeg kan godt lide at være i god tid :-)

Da jeg kom, mødte jeg min fysioterapeut som fortalte at hans søn var blevet syg, så han var nødt til at hente ham og tage hjem, men at der var 2 fysioterapeutstuderende som kunne hjælpe mig med træningen i dag.

Tænk jeg gik ikke i sort eller panik, men tog det helt roligt = det ville jeg ikke have gjort før jeg begynde her på CFH, der ville jeg været gået i sort og panik…

De 2 studerende var bare rigtig søde og kompetente, så stor ros til dem. De vil blive guld værd når de er færdiguddannede og kommer ud i et træningscenter.

Det var ikke noget med at jeg fik lov til at springe over gærdet hvor det er lavt, nej kærlige skub så heksemor ydede alt hvad hun kunne, og kom til at svede ;-)

Nu venter jeg på Flextrafik så jeg kan komme hjem og få lidt frokost og så en lur Zzzz

I morgen skal jeg så herud igen til min psykolog (S). Der vil jeg cykle ned til metroen og tage den. Det er jo kun 45 minutter jeg skal være her i morgen, så der tror jeg god jeg kan tage metro frem og tilbage ;-)