Test af krykke og stok

Jeg går fast med en krykke, den er min faste følgesvend efter de skader jeg fik, efter meningitis og blodprop i hjernen. Krykken jeg går med er en hospitalskrykke, godt nok en jeg selv har købt lige efter jeg blev ramt. Den er bare ikke køn. Den fungerer, men når man som jeg skal bruge den fast, vil jeg også gerne have at den er smart og pæn.

Jeg bliver ofte spurgt om, om jeg har dårligt ben eller forstuvet foden fordi jeg går med en krykke. Der tænker jeg at en hospitalskrykke giver det indtryk at jeg har et dårligt ben lige nu, men at det går over igen.

For et stykke tid siden, læste jeg et sted på nettet om to fyre der var begyndt at lave smarte flotte krykker. Jeg søgte så på facebook, og jo, de havde en side som jeg klikkede ‘synes godt om’ til. Jeg tænkte at på et tidspunkt ville jeg have mig sådan en krykke, for på mig virker den krykke som noget der ville give mig selv indtryk af at her kommer jeg, og der er ingen skader/handicaps der skal bestemme over mig.

Så skete der det som ofte sker når man har en hjerneskade – at man glemmer! Det gjorde jeg også, lige indtil at der poppede noget op på min nyhedside på FB fra Vilhelm-Hertz krykken. De søgte efter testpersoner til at prøve at gå med deres krykker. Jeg tænkte mig ikke om ret længe, så havde jeg skrevet til dem at det ville jeg meget gerne, men at jeg kun havde brug for at gå med én krykke. Kort efter skrev Kristoffer (den ene af de to fyre) til mig, og vi aftalte at ringe sammen en bestemt dag, og efter vores telefonsamtale blev aftalen at John og jeg kørte hjem til Kristoffer og Thomas lørdagen efter.

Om lørdagen havde vi et meget positivt møde med Kristoffer, hans kone og Thomas. Der blev taget mål af hvor høj min krykke skulle være. Jeg er jo en lille kvinde på 157 cm. Aftalen blev at Thomas ville komme hjem til mig med krykken når den var færdig – virkelig flot service.

På et tidspunkt kom jeg til at fortælle at jeg bruger en stok når jeg er ude og cykle på min 3-hjulede cykel. Stokken bruger jeg fra cyklen og hen til indkøbsvognen. Så sagde Kristoffer: Jamen så skal du da også afprøve en stok, og der havde han en som lige passede, så den fik jeg med hjem med det samme.

Jeg har brugt den flittigt i små 14 dage. Det er en dejlig let stok, håndtaget er af træ og en fin rød farve. Den ligger godt i hånden og støtter fint på korte ture. Jeg har prøvet den på en længere ture, men det gik ikke så godt, da den ikke støtter nok på længere gåture, fordi min balance er dårlig jo længere jeg går. Så vil mit højere ben ikke helt som jeg vil, og jeg nødt til at bruge en albuekrykke. Den røde farve på stokkens håndtag smitter også lidt af i regnvejr, så det må jeg lige få spurgt om der kan gøres noget ved, for jeg er rigtig glad for den stok.

I dag d 28.11-17 kom Thomas så med den nye krykke. Den er den er bare så fin, og den glæder jeg med til at gå længere ture med.

Hvis jeg bliver glad for at bruge både krykken og stokken kan jeg efter afprøvningen på et par måneder købe dem til halv pris. Jeg er meget positivt indstillet til at gå med krykken og stokken.

Hvis andre krykkebrugere har lyst til at afprøve deres krykker, kan de godt bruge flere testpersoner, så kontakt dem bare på deres fb-side. De er super søde.

Jeg tænker at jeg vil komme med et nyt blogindlæg om hvordan det har været at gå med den krykke, når jeg har testet den i et par måneder. Så kan jeg i det samme indlæg skriver om jeg vælger at købe krykke og stok til halv pris.

Hvis jeg ikke får skrevet et blogindlæg mere inden jul, vil jeg da lige ønske en glædelig jul og et lykkebringende nytår

Mange hilsner fra
Hanne (Heksemor)