Møde med ny fys i Vanløse Sundhedshus

Onsdag d. 8.5-13 var dagen hvor min fys fra CFH og jeg skulle til møde hos fysserne i Vanløse sundhedshus, så nu er jeg helt færdig på CFH= trist for jeg følte mig jo tryg der, men ved også godt at, jeg har godt af at komme ud i den virkelige verden og komme i gang med nogle faste trænings dage ;-)

Men må da indrømme at jeg er nervøs = jeg ved også godt at jeg nok skal blive tryg det nye trænings sted når jeg kender stedet og personalet.

Ham fyssen der skal træne mig virker rigtig sød jeg kan bare ikke huske hvad han hedder men må jo bare spørge når jeg begynder der D 24.5

Men jeg skal være den første til at indrømme at jeg har det rigtig skidt med at jeg skal på hold træning den ene af dagene i ugen den anden skal jeg træne alene= det har jeg det bedre med, men jeg har lovet at give holdtræning en chance

De andre gange jeg har været på hold er det endt rigtig skidt både på grund af min svimmelhed Hjerneskade og dårlig hørelse…. Men fyssen har lovet at det bliver et hold med ikke så mange og rolige mennesker…

Og jeg må jo bare søger for at sige fra hvis jeg kan mærke at dette stresser mig og gør mere skade end gavn ;-)

Jeg er lige pt. inde i en meget sårbar periode = der skal ikke så meget til at vælge mig af pinden eller stresse mig op, ved godt at det er fordi der nu sker nye ting i mit liv med nyt trænings sted og så lidt på hjemmefronten…..men jeg ved også godt at, jeg kommer oven på igen da jeg heldigvis er voldsom stædig og har kampånd….. men jeg har valgt at f.eks. ikke være så meget på nette og FB lige nu er lidt på men ikke meget jeg har f.eks. læst nogle gode bøger og hygge med at strikke/hækle + cykle nogle dejlige ture på mit 3 hjulet lyn ;-)

Det var lige lidt nyt her fra heksemor :-)