Supermarked med varer. Hen over et rødt spørgsmålstegn som tegn på at en vare er udsolgt eller ikke til at finde.


Meningitis kan skade evnen til at tage initiativ, gå i gang med opgaver og træffe beslutninger.

Hmm!! Ingen Lätta, hvad gør jeg nu?

Meningitis kan skade initiativet. Det har jeg måttet sande, efter at jeg i 2010 blev skadet som følge af en meningitisvirus i 2010. Det primært initiativet, der var blev udfordret. Og jeg mangler det stadig her efter 2 år.

Initiativet er stadig et problem. Jeg har selv i dag meget svært ved at svinge mig selv igang med at udføre opgaver selvstændigt. Det vil sige opgaver, som jeg ikke i forvejen har konkretiseret på min iPads kalender med påmindelser. Det er egentlig ikke fordi jeg har dårlig hukommelse. Tværtimod faktisk! Jeg ligger utrolig højt på den neuropsykologiske testskala, hvad angår det at huske og visualisere. Samtidigt har jeg en høj bearbejdningshastighed, som gjorde, at neuropsykologen i sin tid karakteriserede mig til at være højt begavet. Men i samme forbindelse nævnte neuropsykologen, at dette også ville blive min værste fjende i forhold til selve skaden.

Skaden sidder i frontallappen

Meningitis kan skade frontallappen, hvor også min skade sidder. Frontallappen er så påvirket, at jeg har svært ved at planlægge, strukturere og skabe overblik. Min evne til at filtrere sanser og