Det skal nok blive godt igen.
Jeg bevarer mit positive sind
ved at lave kreative sysler.

Det skal nok blive godt igen

Jeg lever efter at det hele nok skal blive godt igen, og bevarer mit positive sind med kreative sysler.

Det bliver godt igen

I bund og grund har jeg det godt. Jeg har fået en del af de hårde livsknubs, men jeg popper altid op igen som Fugl Føniks og spreder mine vinger. Det er muligt at jeg ikke flyver så højt som før, men jeg flyver …

Jeg tager de livsknubs der kommer, med oprejst pande og tuder lidt – for trøst og kram af mine kære gør at jeg kan bevare mit positive sind.

Jeg lever efter at det hele nok skal blive godt igen.

Lige p.t. er jeg under udredning for ILS. Det er en lungesygdom. Jeg ved ikke hvordan det ender – men det skal nok blive godt igen.

Jeg bevarer mit positive sind ved at fordybe mig i kreative ting. Lige p.t. er det crepepapirsblomster jeg fordyber mig i at lave. At sidde med det skønne crepepapir i vildt flotte farver og se en blomst vokse frem er terapi for mig.

Jeg breder mig over en del kreative ting: sy, strikke, hækle, male på sten + lærred, keramik, og nu crepepapirsblomster. Det at jeg kaster mig ud i at udfordre mig selv, styrker min hjerne, krop og sind. Og så er det jo terapi.

Jeg tror på at hvis min tilgang til livet og hvad det byder mig, er et åbent og positivt sind, har jeg det meget bedre og er gladere. SÅ liv, kom bare an. Det skal nok blive godt igen!

FORENINGEN

Bliv medlem