7 år siden min hjerneblødning

For 7 år siden fik jeg en lille hjerneblødning 17 oktober 2008 i hjernestammen og var heldig at overleve. Jeg kan stadig med gru huske alt fra tiden op til, tiden på hospitalet og tiden lige efter. Man bliver i tankerne altid smidt tilbage til den tid når man har årsdag. Jeg er glad for at være i live og at kunne opleve naturen med mit kamera, snuse til blomsterne, spise god mad og bare nyde livet. Så årsdagen er noget jeg fejrer.

Jeg har været arbejdsløs i et stykke tid nu, næsten 2 år. Ikke af egen vilje, men fordi arbejdsmarkedet er svært. Jeg har været i praktik som anlægsgartner i februar i år bare for at prøve noget helt andet af end IT-branchen. Jeg elskede det, men også her kradser krisen, og det er svært at få lærepladser.

Jeg er så træt af at sende ansøgninger, der bare aldrig kommer svar på. Det er så demotiverende. Jeg søger job bredt, og på hele Sjælland. Jeg bor på Midtsjælland, men elsker at køre bil. Hvis nogen kender nogen der har et job til en som mig, som ikke er bange for at tage fat fysisk, eller i IT-branchen, mainframe systemudvikler helst, men er frisk på at lære nyt, så kontakt mig endelig. Jeg er glad og intelligent, lærer hurtigt nye ting og kan her efter 7 år næsten ikke mærke min hjerneskade. Min hjerne har fået den ro til at genoptræne, som den havde brug for. Der må for pokker være nogen, der kan bruge en skarp hjerne som min.

Økonomisk er det meget trængt at være arbejdsløs og på dagpenge, så jeg håber, der bliver godkendt en reform, der udvider dagpengeperioden og gør det nemmere at optjene en ny dagpengeperiode, for det er der brug for hvis de syge, der kan arbejde, skal have en chance for at komme sig og blive fit for fight.

Siden jeg skrev sidst på denne blog har jeg lært mig selv at cykle på almindelig tohjulet cykel, også i Haslev. Jeg kan igen reparere cykler. Jeg er selvlært gør det selv-kvinde men havde glemt det meste på grund af min skade, men det har jeg genlært. Jeg har lavet lidt tømrerarbejde i min egen have, og hjulpet min mor med at male taginddækningen på hendes garage med fladt tag. Jeg fik der lært at stå på stiger uden at holde fast i stigen i flere timer i løbet af de dage, hvor vi malede. Jeg har også lavet gartnerarbejde i egen have, hækken bliver klippet to gange om året, græsset slået, stauderne passet og lagt fliser i haven og tilsluttet regnvandsbeholder. Jeg laver selv mad helt på rutinen igen, kan følge opskrifter og bage kager. Oprydning i huset foregår stadig som i indlægget om “Når hjerne slår sidespring” men sådan har min oprydning vel altid foregået.

Nyheder

Gå til siden >

Rådgivning – Motiv: Baghovedet er mørkhåret, korthåret kvinde som taler i telefon

Rådgivningen

Gå til siden >

Medlemsblad. Motiv: Flyvende husskader forlader nogle høje piletræer

Bliv medlem

Vi hjælper dig med viden, støtte, rådgivning og netværk. De første 12 måneder er gratis.

Læs mere >