¨Yes, jeg kan bage en kage!

Efter jeg fik en hjerneskade for 7 år siden, har jeg bare ikke kunnet finde ud af at bage en kage fra bunden af. Så når jeg har haft lyst til at bage kage, er det blevet til hjerneskade-kage som er sådan en kasse der kan købes i supermarkedet. De kan købes som alle mulige kager, og der skal bare vand og olie i. Sådan – det kan min hjerne da finde ud af. Så har jeg pyntet dem meget fint, og de kager er altid blevet spist = så de må være ok.

Men jeg har da ind i mellem gjort forsøget med en kage fra bunden. Ofte har jeg glemt bagepulver eller noget andet, eller glemt at jeg har sat den i ovnen, og der kommer en meget brændt kage ud

Men her i sidste uge så jeg en opskrift på en kage med æbler i et ugeblad og tænkte: ajjj, den vil jeg bage. I lørdags blev det, jeg skulle bruge, købt, og søndag gjorde jeg det at jeg stille og roligt fandt alle de ting der skulle i kagen, frem, stillede dem i den rækkefølge de skulle i skålen, og JAMEN jeg kunne – og ud af ovnen en lille time efter kom der en fin æblekage.

I dag fik jeg en mail med nyheds brev fra Diabetesforeningen der fangede mine øjne. En opskrift på en gulerodskage. Nu havde jeg jo fået blod på tanden til at prøve igen, og jo, jo, jeg havde da alt der skulle bruges til gulerodskage.

Jeg gjorde igen det at jeg satte alle ting op i rigtig rækkefølge, og det gik da meget godt = jo jeg er stolt af mig selv. Det er muligt nogle tænker: altså, det er da ikke noget at himle over en bagt kage, men jo, for mig er det. For bare et halvt år siden kunne jeg ikke bage en kage fra bunden, og det kan jeg nu, så mega stort YES! 

Hilsen kage-bage Heksemor