Udfordrende fysioterapi

Så gik der lige lidt inden jeg fik skrevet igen.

Jeg er jo begyndt til fysioterapi på cfh. Det har været lidt af en udfordring for mig. Først skulle jeg forholde mig til at få en anden fys end hende jeg hele tiden havde troet jeg skulle have. Samme dag som jeg skulle begynde fik jeg at vide at hun var overbooket så jeg skulle have en anden. Nu er det jo sådan at jeg har lidt svært ved sådan hurtig at omstille mig, men samtidig lægger jeg også en maske som siger og viser at her er ingen problemer, jeg kaster mig bare ud i det…… det er først når jeg kommer hjem at masken falder ……

Men nu er jeg blevet meget glad for min nye fys (D). Han er en sød fyr som virkelig prøver at presse mig på en skånsom måde.

Jeg træner på gåbånd/løbebånd, kondicykel, benpresser osv. Jeg har indtil videre haft ca. 3 gange, så har ca. 3 gange tilbage = kommunen mente jo ikke at den fysiske træning var så vigtig, så fik kun 9 timers fys fordelt på 6 gange.

Det der så er planen, er at min søde fys vil lave en træningsplan, som jeg kan bruge hos en fys i nærheden af hvor jeg bor. Jeg har fået en vederlagsfri fys-henvisning af min læge……

(D) har sagt at han vil tage med mig hen til de fys´er som er i sundhedshuset her i Vanløse, og se om det er det rigtige sted for mig at træne = det er meget betryggende for mig at (D) tager med.

I sidste uge da jeg trænede, synes (D) at jeg skulle prøve at slå min egen et eller andet på kondicyklen, dvs. jeg havde et tal på 40 og skulle op på 45, men ”fnis” jeg kom op på 58 ”synge ♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•☆♪♫”

Bagefter skulle jeg på gåbåndet, det forgår sådan at jeg får en sele på der er spændt fast i loftet. Jeg plejer at gå 6-7 minutter, en lille pause, og så gå 6-7 minutter igen, men denne gang sagde (D): Hanne, jeg synes vi skal lave noget sjovt på gåbåndet i dag….. mig øhhhhh, hvad tænker du på (D) ????? (D) jo, du skal gå baglæns og sidelæns først den ene side, så den anden…..

Forstil jer lige hvordan jeg så ud i hovedet…… ok det lader jeg stå åben :-D

(D) stillede sig op på båndet med fødderne sådan at han ikke stod på selve båndet. Så skulle jeg holde ham i begge hænder og gå baglæns, uha det var svært … så skulle jeg gå sidelæns til venstre side. Det gik ok. Derefter til højre side, uha det er min dårlige side så skal vi ikke bare sige det gik, men der er plads til forbedring ;-)

Men jeg må indrømme at det var sjovt at blive udfordret på den måde. Det foregik også i det tempo jeg kunne klare ;-)

Ud over min fys træning går jeg stadigvæk hos min søde psykolog som bare er guld værd for mig.

Jeg vil da lige ønske en dejlig glædelig jul og et lykkebringende nytår til alle der læser med her ♥♥♥