Total forvirrede, men Heksemor taklede det godt 😀

Skulle en tur i Rema for at handle, indkøbsliste var skrevet = skal have en liste med ellers går der kuk i min plan.

Jeg cykle på det 3 hjulet lyn ;)  da jeg kom ned i Rema gik jeg stille og roligt rundt og fandt mine vare, så hen til kassen, under mig lidt over at der var så lang en kø plejer der ikke at være om formiddagen, damen foran mig sagde så noget= øhhhh kunne bare ikke hører hvad, så jeg spurte ”undskyld vil du gentage jeg hører ikke så godt” damen sagde så noget meget lavt…………………..

Efter ca 10 minutter fandt jeg ud af at Remas dankort ting var nede på grund at ingen strøm…………… ok det er der jo ingen der kan gøre for…………………… men når man har en senhjerneskade kan sådan noget godt lige vælde en af pinden= det var meget meget tæt på at vælde Heksemor af pinden…. Og hvis det havde været for ca 1½ år siden var jeg brudt ud i gråd havde stået og stor tude totalt forvirrede…..

Og jo jeg blev meget forvirrede i min knold, men jeg trak mig væk fra den lange kø gik stille og roligt rundt og lage alle vare på plads igen, gik ud til min cykle og stod der og sunde mig i lang tid.

Tog så cyklen og cykle til Føtex i Husum, hvor jeg handlet på ny ;)

Og ups slikbutikken/garnbutikken i Husum havde ophørs udsalg= kom lige til at snolde lidt :D

Men nu jeg tænker tilbage på Rema turen er jeg voldsom stolt af mig selv fordi jeg formået at takle at der skete noget ud over min planlæggende som jeg ikke kunne styre, ok kan også godt mærke at fra at jeg i morges havde givet min cykletur til Rema en gul kode, blev den til en rød kode så den skal bare stå på stille hygge resten af dagen.

Heksemor