Test af krykke og stok – del 2

Jeg lovede et blogindlæg mere om min test af Vilhelm-Hertz krykke. Grundet at jeg igen denne vinter røg ned med 2 lungebetændelse + jeg lige tog en tur med min hjerneskadestress, har jeg ikke haft overskud til at skrive, men nu hvor lunger og stress har det bedre, har jeg også overskud til et nyt blogindlæg.

I slutningen af november var jeg sammen med min mand John oppe og besøge Vilhelm-Hertz. Vi fik snakket rigtig meget om krykker. Jeg er vild med deres krykker. På et tidspunkt beder Kristoffer mig om at gå frem og tilbage med den hospitalskrykke jeg har gået med i mange år, og som en fysioterapeut fra kommunen havde sat så den skulle passe til mig, men der er bare det ved det at en hospitalskrykke har de der huller med vist nok 5 cm mellem, så den vil aldrig komme til at passe på mm til en. Da jeg gik hen over gulvet sagde Kristoffer: den er for høj til dig. Det kunne han se lige med det samme, så han satte den ca 5 cm ned men den var stadigvæk for høj. Der var bare det at hvis den blev rykket 5 mere ville den blive for kort. Det Kristoffer så gjorde var at på min Vilhelm-Hertz krykke tog han yderlig 5 mm af så den passer på mm lige til mig, og det gør at jeg ikke går og spænder i skulder, nakken og får ondt i ryggen, når man som mig går fast med en krykke er det super vigtig at den passer på mm.

Mine oplevelser med min gamle hospitalskrykke var at jeg hele tiden blev spurgt om jeg havde slået mit ben, siden jeg gik med krykke, og så synes jeg også selv at den sygeliggjorde mig.

Mine oplevelser med min Vilhelm-Hertz krykke de sidste måneder er at jeg EN gang er blevet spurt om jeg har slået benet, hvor jeg før blev spurt om det flere gange på en uge, ellers har de der har spurgt, kun sagt at de synes det er en vildt fed krykke jeg går med. En veninde har sagt at hvis hun nogensinde blev nødt til at gå med krykker daglig skulle det også være Vilhelm-Hertz krykker.

I lørdags d 24.2 var John og jeg igen oppe og besøge Vilhelm-Hertz (Thomas og Kristoffer) fordi vi skulle snakke om hvordan det var gået med at teste gå-krykken. Jeg tror nu godt at de ville have haft lidt kritik, men jeg havde desværre ikke noget. Da jeg er så glad for min krykke den er på de måneder jeg har gået med den blevet en del af mig, jeg er jo så heldig at, fordi jeg har været test gået krykken får jeg den til 1/2 pris og ja jeg har købt den. Kan slet ikke forestille mig at skulle tilbage til at gå med min gamle hospitalskrykke, uha nej

Og det er snart forår, og livet er skønt

Er lige lidt i forårshumør så I får lige et citat som jeg lever mit liv efter. Jeg har det også som tatovering på min arm

Bryd reglerne, tilgiv dumheder, kys langsomt, elsk meget, grin ukontrolleret.
Fortryd aldrig noget der får dig til at le…

Blog, Vilhelm-Hertz, stok, Hanne