Motiv: Gammel trækiste, hænder stikker ud

PYHA Stress og en hjerne der kokser …..

Der skal bare ikke ske for mange uventet ting så kokser heksemors hjerne og jeg bliver voldsom stresset…..

Sådan en tur har jeg lige været igennem pyha……. For ca. 3 uger siden opdagede jeg en knude i mit ene bryst, bestemt ikke noget der havde været der før, så både John og jeg blev noget nervøse.

Jeg skrev en mail til min læge og samme dag som hun modtog den skrev hun tilbage med en akut tid dagen efter.

Da jeg cykle op til hende sagde jeg til mig selv “Hanne lægen siger at der ikke er noget at mærke”, men det kunne hun desværre godt, så jeg blev sendt i et pakkeforløb på Rigshospitalet.

Der gik så lige 3 uger før jeg kunne komme der ind= pyha det var ikke sjovt at gå der i uvished og jeg havde en følelse af, at det bryst var et fremmedlegeme :-(

Jeg stresser også meget op, det er jo en del af min hjerneskade, at der ikke skal meget til …….. Men i går D 27.5-13 Kl 13.45 havde jeg så den tid på riget.

John tog med og vi havde det ikke godt nogle af os…… Jeg fik først taget røntgen billeder derefter skanning.

Lægen kunne godt se knuden og heldigvis var det en lys knude som tyder på en fedknude. Hvis den havde været mørk ville de have taget vævsprøve.

Pyha vil meget heller have en fedtknude end en kræftknude.

6 måneder. Jeg fik så også besked på at holde øje med om den vokser. Hvis den gør, skal jeg kontakte min læge og i et nyt pakkeforløb = jeg tror på at den ikke vokser og at de siger det samme når jeg skal der ind igen ;-)

Ud over de 3 hårde uger er jeg i dag begyndt sådan rigtig hos min nye fys.

Jeg havde alene træning i dag og det kan jeg rigtig godt lide, fordi jeg kan træne i mit eget tempo. Så rigtig god træning. Jeg havde i dag fik sved på panden pulsen op super :-D Heksemor