Beskyt dig selv og andre mod coronavirus.
Vask hænder og hold afstand.
Nys og host i ærmet.

Hjerneskadeforeningen aflyser alle aktiviteter i hele landet

Både de mange hjerneugeaktiviteter og lokalafdelingernes faste og planlagte aktiviteter er aflyst eller udsat. Vi har annulleret begivenheder i kalender her på siden og på Facebooksiderne Hjerneskadet.dk og Hjernen i Fokus. Det kan dog være vi har overset enkelte opslag. Ser du en ikke-annulleret begivenhed, må du gerne sende en besked til os.

Aktiviteter omtalt i medlemsbladet

Vi ved ikke hvor længe situationen varer, men foreløbigt er det i perioden frem til og med 30. marts. Det betyder at begivenheder omtalt i det kommende medlemsblad ikke på nuværende tidspunkt er berørte, da de omhandler perioden fra 1. april og frem. Men vær opmærksom på om situationen fortsætter. Kontakt din lokalformand hvis du bliver i tvivl om en aktivitet nævnt i medlemsbladet bliver afholdt.

Køb i netbutikken

Vi har ikke mulighed for at sende varer ud i lukkeperioden.

Du kan godt bestille, men skal være forberedt på lang leveringstid. Vi trækker ikke din betaling før vi sender det du har bestilt.

Alle som allerede har bestilt var som ikke er nået at blive sendt, herunder forudbestilt den nye bog “Sex, kærlighed og en hjerne som er gået i stykker”, får direkte besked på mail.

Pas på hinanden

Det er ikke kun selve virussen som kræver at vi passer på hinanden. Isolationen hjemme kan også have store konsekvenser for nogle som plejer at komme ud og møde ligesindede til foreningens aktiviteter.

Brug vores netværksgrupper på Facebook. Brug hinanden. Vær opmærksom på om nogle i netværket har brug for en snak. I kan ikke mødes fysisk, men telefon, facetime, messenger, de online samtalegrupper m.m. kan gøre en forskel. Nu måske mere end nogensinde. De som har overskud, kan tilbyde sig selv som samtalepartner/penneven i Facebookgrupperne.

For pårørende har vi også vores pennevennetilbud hvor vi hjælper med kontakt. Denne mulighed kræver ikke en profil på Facebook.

Vi er her stadig

En del ansatte arbejder hjemmefra og fortsætter med opgaverne. Du kan altså stadig bruge rådgivningen og kontakte os. Vi har meget om ørerne, så der kan være ventetid på svar, men vi gør hvad vi kan for at følge med.

Lokalformændene og andre frivillige kan også stadig nås på telefon og mail og er klar til at hjælpe på alle andre måder end at mødes.

Tak for jeres tålmodighed.

INFORMATION

coronasmitte.dk