Ny på Hjerneskadebloggen

Nu håber jeg at det endelig lykkedes med igen at få skrevet så i kan se min blog. Det sidste år har det drillet mig at kunne komme ind på blog.

Hos mig er der sket så meget det sidste år. Jeg har været ude at holde 8 foredrag, og jeg glædes over at komme rundt i Jylland at fortælle min historie. Jeg træner min hjerne meget i at huske ved at øve mit foredrag så meget ved hjælp fra Powerpoint.

Jeg har det sidste år som forfatter fået skrevet min egen bog ” Mælkebøttepigen”. Det har været et spændende men hårdt arbejde. Jeg har valgt selv at få den trykt på trykkeri.

Jeg er nu også begyndt at holde et nyt og helt anderledes foredrag, da jeg er blevet foredragsholder for Sind. Det handler om min bipolar sygdom. Så nu øver jeg jo to forskellige foredrag og for mig er det utrolig god hjernetræning.

Det huslige er stadigvæk svært at finde ud af samt tal er jeg dårlig til. Jeg håber på at få hjemmevejleder 6 gange i hjemmet til træning af praktiske gøremål. Jeg får så få gange da kommunen skal spare. Men det er da bedre end slet ingenting.

Min skade er nu 10 år gammel og jeg har lært at acceptere og leve med mit handicap. Dog er hjernetrætheden nogle gange lidt svært at tackle. Men jeg har det godt og hvis det lykkedes mig nu at komme ind på min blog igen regner jeg at skrive jævnligt.