Når hjernen tipper over

Jeg synes jo ellers jeg har godt styr på mit liv med en hjerneskade og alle de andre skader og kroniske sygdomme jeg har.

Men når jeg ryger ned med først en dobbelt mellemørebetændelse og eksem i begge ører, og så lige når jeg er færdig med antibiotikakur som har givet svamp og vildt dårlig mave, lægger mig med influenza, skal der bare ingenting til at vippe mig og min tossede hjerne af pinden.

Jeg er medlem af en bogklub hvor jeg får en bog om måneden. Det er en serie jeg samler på. Jeg havde under mig over at der inde i min bogreol stod bøger til nr 16 og så fra nr 25. Jeg ringede til forlaget, og jo det kunne de godt se. Hun spurgte så om jeg ikke hellere ville have 2 bøger af gangen i den serie, så jeg sparede porto. Jo, det syntes jeg var en god ide. Så her i onsdags efter min cykeltur (jeg trodsede sygdom fordi jeg tror jeg har godt af frisk luft) kom jeg hjem, og jo, jeg havde det rigtig skidt + mit blodsukker var nede på 3. Nå, men vi har sådan en postkasse hvor posten kan komme pakker i. Min bogpakke lå der, men den var åben og væk var bog nr 17. Der var jo en regning på begge, og tænk en gang, det slog mig helt ud.

1) jeg blev vildt stresset. 2) jeg tudede. 3) jeg glemte mine varer ude i haven. Jeg snuppede en hurtig juice, og så ringede jeg til forlaget og fik fat i den samme dame = sød svensk dame. Lidt svær at forstå for en hørehandicappet, men det gik. Jeg fik forklaret at der kun var kommet en bog. Hun fortalte at de tit oplevede at bøgerne blev stjålet. Det skulle jeg ikke bøde for, så hun ville sende en nye nr 17 og så skulle jeg bare betale den regning jeg havde fået.

Næste ting der lige her til morgen fik vippet min hjerne over, var et brev på Digital post fra sundhedshuset, hvor jeg skal på et diabeteskursus. noget jeg selv har spurgt min læge om jeg kunne komme på, for at få noget mere styr på min diabetes. Jeg har været i sundhedshuset og talt med en sygeplejerske,om det kursus. Jeg gjorde opmærksom på at jeg ikke skulle på et eftermiddagshold, da jeg og min hjerne er færdig og brugt om eftermiddagen. Hun sagde at det ikke var et problem, jeg kom da bare på et formiddagshold.

Så her til morgen var der Digital post fra hende, og hun har sat mig på et hold hvor jeg over 3 måneder skal møde på kursus kl 16 til 18 – HJÆLP! Jeg ringer så til sundhedshuset med det samme = hvis jeg ikke gør det glemmer jeg det. Og hun er der ikke, men er først tilbage d 7.4 nååååå. Jeg ser der er en mailadresse, så jeg skriver en mail. 2 minutter efter kommer der en mail tilbage at den mailadresse ikke dur! Hmmmmmm jeg går lige i sort inde i knolden et par sekunder, hvor jeg tæller til 10 og siger: Hanne træk vejret stille og roligt, drik en kop te, puuuuuuuuuuuha så er jeg faldet ned og finder på at printe den mail ud jeg har skrevet, og putter den i en kuvert. I brevet fra hende sygeplejersken er der en adresse. Nu skal jeg så bare lige huske at få den sendt, men hvis nu jeg skriver den på min indkøbsliste til de ting John og jeg skal ud at købe ind lørdag, mon så ikke det bliver husket?

Jeg synes nogle gange at min hjerne er en rodebunke!

Tak for at du læste med og rigtig god dag hilsen Hanne