Når det kokser – planen kom i brug

Ja, så fik jeg brug for “når det kokser-planen”

Jeg var på sygebesøg på riget og havde bestilt Flextrafik.

Da jeg ringede og bestilte, sagde jeg at jeg skulle til opgang 51, og det var ingen problem, sagde de hos Flextrafik.

Da jeg blev kørt derind, blev jeg sat af ved opgang 51, og da jeg så skulle hjem, havde jeg bestilt kørselen til kl 13.55.

Kl 13.45 gik jeg ned og sad på en bænk foran opgang 51, klblev 14.25, og jeg var stadigvæk ikke hentet.

Så ringede jeg til Flextrafik og fik at vide at der havde været en bil efter mig. ”Øhhhhh” jeg var jo stadigvæk foran opgang 51. Så blev jeg stillet om 3 gange, og nu var det at det begyndte at kokse i min knold.

Jeg kom til at tale med en som sagde at det var fordi jeg ikke stod ved hovedindgangen, men det var jo så ikke hvad jeg havde aftalt med ham jeg talte med om morgen.

Aftalen var at jeg blev kørt til opgang 51 og hentet der igen = hvis jeg ikke var blevet kørt til opgang 51 da jeg skulle derud, var jeg endt med at blive væk. og hvis personen jeg talte med om morgen havde fortalt at når man skulle på riget, skulle man afleveres og hentes ved hovedindgangen, havde jeg slet ikke taget derind, men sendt blomster med et bud, for jeg ved at jeg aldrig ville have kunne finde rundt på så stort et hospital alene.

Men jeg skulle så gå hen til hovedindgangen for at kunne blive hentet til hjem = så var jeg noget ked af at jeg havde valgt kun at tage en krykke med. Jeg kunne godt have brugt min rollator.

Jeg ville så blive hentet 14.40. Da kl var 15.05 var jeg stadigvæk ikke hentet, og jeg kunne mærke at jeg virkelig skulle tage mig sammen og få “is i maven” for ikke at bryde grædende sammen.

Jeg fik samlet mig og ringet igen, og sørme om de ikke havde glemt mig igen. De lovede at der kom en med det samme og hentede mig, men nej, kl 15.30 var jeg stadigvæk ikke hentet = på det tidspunkt havde jeg det bare sådan “JEG VIL HJEM OG SOVE.”

Jeg ringede endnu en gang, og denne gang fik jeg en sur mand i tale, som begyndte at belære mig om at det var min egen skyld fordi jeg ikke havde stået ved hovedindgangen kl 13.55.

Jeg kunne bare ikke få et ord indført, og i det samme kom flexbilen så jeg sagde bare “nu bliver jeg hentet” og lagde røret på, og da jeg skulle gå ud til bilen sejlede jeg. Jeg kunne ikke styre min balance og chaufføren gik bare, så da jeg kom ind i bilen tudede jeg. Jeg var bare så ked af det træt og sur = havde jo også været hjemmefra i 4 timer hvor jeg havde planlagt 2

Da jeg kom hjem, stortudede jeg. Godt sønnen var hjemme så jeg kunne få en stor bjørnekrammer.

Men hvis jeg kikker lidt udefra for at se om jeg klaret at bruge “når det kokser-planen” kan jeg ikke se om jeg gjorde, men jo måske nok lidt.

OPFØLGNING
– efter psykologsamtale 2. august

I dag brugte vi noget tid på at tale om mine oplevelser da jeg skulle hjem fra sygebesøg på Riget.

Det var jo en meget dårlig oplevelse jeg der fik med Flextrafik.

Heldigvis har jeg nu fået vendt det til at jeg lærte noget.

1) næste gang jeg bestiller kørsel til et sted jeg ikke kender, skal jeg dobbeltsikre hvor jeg bliver sat af og hentet.
2) jeg tager ikke på hospitalsbesøg alene og med Flextrafik. Hvis jeg ikke kan få en anden med, sender jeg blomster til den syge.

Jeg synes bestemt ikke det var sjovt lige da jeg stod i det, men nu har jeg fået det på afstand. Det er nu stadigvæk ikke noget jeg kan grine af, men fint at jeg har lært noget…