Motiv: Smilende ung kvinde i blå skjorte laver ok-tegn med fingrene

Livet i fokus

Jer der følger mig, ved at jeg er blevet førtidspensionist. På godt og ondt, kan man sige. Det er da en kamel at skulle sluge som 30-årig at man aldrig mere kommer til at arbejde. Bare på grund af det faktum at meningitis kom på et visit i mit liv. På den anden side er førtidspension jo betydeligt bedre end slet ikke at være her mere ;)

Siden jeg blev pensionist, er det faktisk sket meget. Mit helbred tog et af de største knæk jeg har oplevet siden jeg blev syg af Meningitis. En uge på sygehuset, og en helt anden krop er kommet med hjem. Igen er en del af mig mistet i en sygehusseng.

Heldigvis er jeg kommet af med kørestolen, men jeg har en meget heftig fornemmelse af at jeg på ture uden for huset fremover som minimum skal have Fønix (min stok) med. Og er det større udflugter, ja så bliver det altså i selskab med (blandt andre) Rollo (min rollator). Jeg må erkende at der er kommet en del flere spasmer til, og højre side er blevet endnu svagere og med endnu dårligere nervekontakt. Jeg er endnu mere udtrættet end før, og hjerneskadetrætheden er skræmmende. Hjælpemidlerne er blevet en del flere, og det samme er hjælpen for at holde sammen på hverdagen. Men ved I hvad?? Det er fuldstændigt ligegyldigt!!

Jeg har nemlig planer ;)

Nå da da. Hvad sker der nu i min hyperaktive hjerne?? Jo ser I. Jeg har tilladt mig at drømme fremtid, lave delmål, “helmål” og fantasere om projekter og hvad jeg ønsker at fylde mit liv med :D

Så folkens, jeg har fået lavet et fantastisk logo til lidt velgørenhed jeg forsøger mig med. Paintball for meningitis (eller Brainmatter Paintball). Et forsøg på at skabe opmærksomhed om meningitis og Encephalit og (forhåbentlig) skaffe lidt penge til hjælpeorganisationer der forsker i vacciner og hjælper ofre for disse sygdomme og deres pårørende.

Foruden dette, så er der store paintballplaner. Jeg trænede i torsdags og havde et ret alvorligt fald. Tror kroppen fortæller mig at jeg nok nu er ved at være for dårlig til at spille ret meget. Men så er jeg så heldig at der er masser af fantastiske planer som jeg så kan indgå i – bare på en anden måde end forventet :P Jeg er super entusiastisk for hvad fremtiden bringer i denne sammenhæng!

Fremtiden kan være en stor og uhåndterlig størrelse. Min plan er at fylde den med alle de smil og alle de farver jeg overhovedet kan! Fra nu af genoptager jeg simpelthen at male og vil gå endnu mere ind i at tegne og farvelægge. Så både akryl, akvarel, farveblyanter, tuscher, farvekridt og alt jeg overhovedet kan komme i nærheden af skal afprøves på alle leder og kanter. Jeg ELSKER simpelthen farver. Og specielt efter alle de hvide vægge jeg har oplevet i de sidste små 6 år går, er jeg blevet mere og mere forelsket i farver og glimmer. Farver gør glad og livet er alt for kort til ikke at smile absolut mest muligt :D

En yderligere luksus er at jeg har verdens bedste opbakning! Det er utroligt at man kan være så heldig at have så vidunderlige mennesker i sit liv. Uden dem havde jeg aldrig klaret det! Og så er jeg så heldig at have fået indfanget min gemal nok til at jeg ved vi har livet for os til smil, grin, unoder og paintball <3

Livet i fokus og med fokus på livet.

Jeg er bare så klar – er du???

;) :D