Jeg har sejret

Sådan her ser man ud når, man lige har overvundet sig selv. Stor sejr for mig – det er muligt at andre synes det er en lille ting, men for mig er det en stor sejr.

Jeg har jo haft en meningitis og blodprop i hjernen i oktober 2008. Den gav en del skader, blandt andet mistet hørelse på begge ører, Jeg har kunstig hørelse i dag, en senhjerneskade og skadet balancecenter + alle de usynlige skader.

Men jeg har jo så gået til fys her i Vanløse indtil sidste år, hvor jeg desværre oplevede at en anden borger svinet mig til i fys’ens træningscenter. Grundet min hjerneskade kunne jeg slet ikke takle det, og har ikke trænet dernede i cirka et år. Den oplevelse har jeg skrevet om i et andet blogindlæg.

Min læge har presset på hver gang jeg har været hos hende, for at jeg skulle begynde igen. Jeg har flere gange taget tilløb til at ringe ned til Vanløse fys, men hver gang får jeg det virkelig dårligt – hjertebanken, koldsved og så videre.

Jeg har også overvejet at Vanløse fys jo ikke har forstand på mennesker der har fået en senhjerneskade, og derfor har de egentlig bare ladte mig passe mig selv da jeg stadigvæk gik dernede, og det jeg har brug for, er et sted hvor de ved noget om meningitis/hjernehindebetændelse og blodpropper i hjernen.

Det gør de hos Øfeldt-centret i Rødovre, og det er her min sejr kommer ind. Her til morgen ringet jeg til Øfeldt-centret og snakkede med en sød dame. Hun vil kigge på min henvisning på fys-træning fra min læge og sende et brev til mig hvor de kalder mig ind til en udredning.

Jeg fortalte at på mine gode dage vil jeg kunne cykle derud på min 3-hjulede cykel, men at jeg også har dårlige dage, hvor jeg vil have svært ved at selv komme derud. Hun fortalte at de har en kørselsordning med KBH, så det var intet problem.

Det der er en kæmpe sejr for mig, er at jeg fik taget mig sammen og ringet, og at jeg tog mit liv i egene hænder og selv har valgt et fys-træningscenter hvor jeg mener jeg vil få den bedst mulig behandling.

Det skal også lige nævnes at jeg fik nogle gode redskaber af psykoterapeut Janni Glæsner. Jeg brugte Janni rigtig meget lige efter jeg havde den grimme oplevelse hos Vanløse fys. Jeg gik allerede i terapi hos Janni da det skete – det var så i forbindelse med at jeg havde brug for at få mit nye “jeg” på plads. Terapi kan varmt anbefales.

Kærligste fra en stolt glad Hanne