Igen en grund til at være stolt

YES!

Jeg have jo bestemt mig for at tage metro og bus til Center for Hjerneskade i dag. Jeg lavede en plan i morges mens jeg spiste morgenmad. Mens jeg lavede planen, gik det op for mig at jeg ikke kunne huske hvor jeg skulle af med metrotoget. Hmmm tænkte jeg, hvad nu? Ahhh, jeg ringer da til CFH og spørger. Det var så Islands Brygge jeg skulle af på.

Jeg cyklede hjemmefra i god tid så jeg kunne nå ind på Vanløse Station og få hjælp til at købe en billet på min mobil. Det er altså smart. Så har man altid en billet og viser bare sin mobil. Da jeg satte mig i metrotoget på Vanløse, var der ikke så mange, men åhhh på Nørreport kom der vildt mange med.

Jeg sad ved vinduet, så jeg kunne ikke bare lige komme hurtigt af. Jeg blev så enig med mig selv om at gå hen ved døren et stop før jeg skulle af. Da jeg havde stillet mig derhen, blev der sagt en masse i højtaleren som jeg ikke fattede en brik af. Så begyndte alle at gå ud af toget. Jeg blev enig med mig selv om at jeg nok hellere måtte spørge nogen. Det viste sig at toget ikke kørte til Islands Brygge, men en anden vej, så jeg smuttede også af og stod der i mellem vildt mange mennesker. For 1/2 år siden ville jeg være gået i panik, men med mine gode værktøjer fra (S) tog jeg en dyb indåndning og fandt en meget stor mand der stod ved døren til metrotoget. Ham stillede jeg mig lige bagved, og da det rigtige tog kom, fik han lov til at bane vejen for lille heksemor ;-)  og han opdagede det slet ikke “fnis”.

Jeg kom helskindet til Islands Brygge hvor jeg tog en bus 2 stoppesteder og gik det sidste stykke Jeg gik hele vejen fra bussen til CFH med et stort smil, og var vildt stolt. Sådan en følelse som kun kan siges med YES.

(S) blev meget glad på mine vegne. Vi fik snakket en del om de mange fremskridt jeg har gjort mens jeg har gået på CFH, og om at jeg er blevet bedre til at lytte efter hvad min krop fortæller mig, men at det også smutter ind i mellem….

Da jeg skulle tilbage gik det fint med første bus. Da jeg så kom til metroen ved Islands Brygge, ups så var elevatoren gået i stykker. Jeg tænkte ok Hanne, nu venter du lige til alle de mange mennesker er gået ned, så tager du det stille og roligt ned ad den meget lange stejle trappe. Du kikker ikke ned!

Og det gik jo også fint. Da jeg var nede ved metrotoget, var der jo rigtig mange, så jeg lod det første tog til Vanløse køre og tog det næste hvor der ikke var så mange. Da jeg så kom til Vanløse, skulle jeg lige på posthuset som ligger i Føtex. Jeg skulle sende et brev og en pakke Jeg ville så ind i Rema og handle på vej hjem, og jo jo, det gjorde jeg også, men skulle nok ikke have gjort det, for mit hoved var færdigt. Men jeg kom da hjem, fik varerne på plads og spiste vildt usund frokost – pandekager med syltetøj. og så ind og få en lur, dejlig.

Nu sidder jeg her i min dejlige lænestol med benene oppe og har skrevet om mine oplevelser i dag. og jeg er da bare vildt stolt af mig selv og har stadigvæk den YES følelse.