“Hanne, tænk før du svarer”

Jeg var jo til en afsluttede samtale med en anden psykolog på center for Hjerneskade i går fredag D 15.3-13.

En rigtig god oplevelse, vi fik snakket om hvad jeg har lært og fået med mig, gennem det sidste lidt over et år hvor jeg har gået på CFH til psyk-samtaler. Jeg fik også en hilsen fra min søde psyk som er gået på barsel det blev jeg rigtig glad for Jeg fik også fortalt om min angst ved at skulle stå på egne ben, og må indrømme at det var SÅ godt at få sat ord på og respons fra en.

Vi fik snakket om der var noget jeg stadigvæk skulle arbejde med og jooo det er der bla at jeg forsat skal øve i at sige nej, F.eks hvis der er nogle der vil have jeg laver noget af mine kreative ting og jeg ved at det har jeg bare ikke overskud til men ikke kan lide at sige nej.

Jeg fik et rigtig godt og brugbart råd og det går ud på at jeg skal tænke mindst 2-3 dage før jeg siger endelig ja eller nej for så får jeg tid til at mærke efter om dette er noget jeg kan overkomme = jeg har det med at sige ja lige med det samme og ofte ender det med at være en sur pligt at lave tingen og jeg bliver stresset…..

Og som psykologen sagde “Hanne du tager sikkert kun penge for F.eks garn dvs du arbejder gratis” og ja ofte siger jeg at jeg bare skal have hvad garn koster nogle gange tjener jeg lidt men for det meste dækker det kun materiale udgifter…..

Vi blev enige om at det primære for mig er, at jeg skal kunne have det godt med det jeg laver og primært arbejde hen mod den ene udstilling om efteråret jeg er med på og der sælge mine ting og så gør det ikke så meget at det kun dækker materiale udgifter = for så er det kreative ting jeg har, kunne overkomme at lave i mit eget tempo og derved haft det skønt med at lave det

“Hanne tænk før du svarer”

Hvis jeg ikke søger for at tænke før jeg siger ja til noget ender jeg med at være stresset og se sådan her ud…

Jeg skal gøre det samme når jeg eller sønnen får et brev fra F.eks kommunen så jeg ikke er vildt stresset og forvirret når jeg ringer eller jeg skal vente og få en anden til at ringe.

Jeg snakkede også med hende om at jeg fik en hjemmevejleder. Hun vurderede at det ville være rigtig godt for mig og hun vil i den status rapport hun skriver gøre opmærksom på, at jeg ville have god brug af en hjemmevejleder = den rapport kan jeg så sende til handicap afd og håbe de stadigvæk godt vil give mig en hjemmevejleder.

Jeg havde en god følelse inde i efter psyk samtalen.

Jeg skulle jo til fys træning efter psyk samtalen, og tror bare det var for meget med alt den stress de sidste dage….

Min fys træning var ikke det bedste på grund af at mit blodsukker tal var helt i bund 3,1 ……. så jeg endte med at blive dårlig mens jeg trænede så min fys måtte hente druesukker til mig…..

Jeg havde sat Flextrafik til at jeg skulle hentes Kl 12.15 jeg er færdig med træning Kl 12 men skal lige tage en blodsukker måling og spise et stk frugt men Kl 11.45 kom Flextrafik hmmm og er der noget der stresser mig er det hvis ikke tider bliver overholdt fordi så vælder hele min plan…. Min fys sagde “Hanne træk på skulderne for du træner bare vider du kan ikke gøre for at han kommer før tid, han kan tage en kop kaffe” så jeg trænet færdig……

Da jeg var færdig kunne jeg jo ikke nå at måle blodsukker osv fik heller ikke skiftet sko, men jeg kunne mærke at jeg var svimmel havde hovedpine kvalme…. Da jeg sad i bilen tog jeg blodsukker og uha kunne godt forstå jeg havde det skidt det var helt nede på 2 jeg fik spist min banan…….

Da vi nåede hjem til mig og jeg kom ind måtte sønnen skynde sig at give mig en sukker drik og jeg sov i 3 timer og så var blodsukker også kommet op på 5,4……

Men jeg tror at de sidste dages stress har påvirkede min diabetes så blodsukkeret blev så lavt….. Nu vil jeg holde en dejlig hygge weekend Mange tak for at du læste med.