Føler mig slået af pinden

I dag (23. april 2015) oplevede jeg noget der kom helt bag på mig og slog mig af pinden. Jeg har rigtig svært ved at takle at blive angrebet enten på skrift eller verbalt. Hvis du plejer at læse min blog, husker du måske at jeg for cirka et år siden blev verbalt angrebet hos min fysioterapeut af en anden kvinde. Det tog mig rigtig lang tid at komme over det.

I dag skete noget lignende fra en jeg havde lukket ind på min fb-profil. Og det kom helt bag på mig. Jeg havde da godt undret mig over at vedkommende tit skrev kommentarer til mine status om min brug af tegn. Jeg har så bare tænkt at det var da noget underligt noget at skrive, men ikke tænkt at det som sådan havde noget med mig at gøre, for jeg mener at jeg er positiv og ikke støder nogle med det jeg skriver. Og jo, jeg bruger da alle mulige smileyer fordi jeg synes de er rigtig dejlige til at krydre det jeg skriver med – og så også fordi jeg ikke altid lige kan finde det rigtige ord på grund af min hjerneskade.

Men i dag havde jeg sat et billede på af min kat der lå og sov, og der var smileyer i min tekst. Vedkommende skrev så om jeg ville lade være med at bruge alle de tegn, og om jeg havde et mindreværdskompleks eller var en heks… åhhhhh, det sidste indrømmer jeg. Jo, jeg er da lidt heks, men jeg mener ikke jeg har et mindreværdskompleks.

Jeg svarede at det han skrev, gjorde mig ked af det. Så skrev vedkommende tilbage at “når jeg brugte alle de tegn, virkede jeg dum”. Jeg indrømmer at nu blev jeg meget ked af det og følte mig slået helt ud. Jeg valgte at skrive til personen, at vedkommende var meget tæt på at blive slettet, og at jeg syntes vedkommende var fræk og uforskammet – og så slettede jeg alle vedkommendes skriverier i min tråd.

Personen valgte bagefter heldigvis selv at slette sig fra min profil.

Men jeg kan godt mærke at når der sker sådan noget, træder min hjerneskade tydeligt frem, og jeg bliver bare SÅ ked af det. Jeg kunne bare så godt tænke mig at jeg kunne sige PYT, det er ikke mig der har et problem, men den person der kun ser mine smileyer som noget negativt, og ikke ser hvad jeg skriver af positive ting.

Jeg fik heldigvis hjælp af søde Sira som forsvarede mig med kløerne ude. 1000 tak, Sira!

Nu tænker nogle måske: hvad vil hende heksen lige med det her? Og ja, hvad vil jeg? Jeg vil bestemt ikke hænge nogle ud, og derfor har jeg heller ikke nævnt vedkommendes navn. Det kunne jeg aldrig finde på.

Det jeg vil, er nok at prøve at finde ud af hvorfor jeg ikke bare kan lære at takle sådan noget ved at være ligeglad? Men jeg får det virkelig dårligt og bliver voldsomt ked af det, og tankerne kører rundt i hovedet på mig. Tanker som hvad hvis nu jeg havde gjort det eller det…

Måske havde jeg også lige brug for at komme ud med det. Jeg føler mig lige så skrøbelig som et tabt æg lige nu.

Hvis du har læst med helt hertil, siger jeg tak, for det var nok ikke det mest positive der lige kom fra Heksemor.