Ferie og fremtid

Så gik der lige lidt tid hvor jeg ikke har skrevet, til bloggen, men heksemor har været på ferie med sin elskede :O)

Vi har været 14 skønne dage på Bornholm. Jamen, sikke en skøn ferie vi var på. Ture hver dag, og vi havde lavet det sådan at det både var ferie og træning af mig, så vi har gået rigtig meget på klipper, skov og strand osv.

Nu glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang med min psykolog (S) og mine planer …

For et stykke tid siden sagde (S) til mig: ”Hanne, vi kan klappe hinanden på skulderen og fortælle hvor god en elev og psykolog vi er…. Eller vi kan lave noget konstruktivt.”

Jeg valgte så det sidste, og (S) sagde til mig: ”Hanne, du vil være super god til at holde foredrag for andre der har fået en senhjerneskade, og jeg mener godt du vil kunne klare det.”

Det tror jeg også selv på. Jeg kan rigtig godt lide idéen om at holde foredrag, for det ligger meget fint i tråd med at jeg gerne vil hjælpe andre gennem en livskrise.

Den gang jeg selv blev ramt, søgte jeg alle steder på nettet omkring viden om senhjerneskader. Jeg ville godt have været til f.eks. foredrag med en der selv havde været hele turen igennem. Det havde været guld værd for både mig og min familie.

Og så ligger det også rigtig godt i tråd med at jeg gerne vil være med til at skabe viden omkring det at leve med en senhjerneskade, og at vi er mennesker med et liv = ikke nogle der ikke fatter en pind og bare sidder og savler.

Jeg har jo tænkt en del over budskabet i foredraget, og jeg tror nok jeg vil bruge det at jeg på trods af en livskrise er en meget positiv kvinde.

Men spændende bliver det at komme i gang med, og jeg kan mærke at det kribler i fingrene og maven over at skulle overskride endnu en grænse. Glæder mig til at komme på Center for Hjerneskade d 13.9 ;O))