Et nyt chok

De sidste 3 uger har jeg ligget med influenza, noget jeg ellers har været forskånet for i de sidste 3 år fordi jeg får influenzavaccine hver år, men mine børnebørn fik smittet mig med en ny influenza, øv

Da jeg havde været syg i en lille uge, gik det rigtig galt. Min astma, som ellers har været rigtig fin i lang tid, gik helt amok. Jeg blev så syg at jeg slet ikke kunne få luft.

Det var en fredag. Jeg havde haft en rigtig dårlig nat med flere astmaanfald, så da jeg stod op, besluttede jeg at ringe til lungeafdelingen på Hvidovre hvor jeg er tilknyttet.

Jeg ringer på det nummer jeg plejer at ringe til, men det dur ikke.

Så ringer jeg til omstillingen. De giver mig et nyt nummer. Det viser sig at være til hjerteafdelingen. De stiller mig om til omstillingen, og sådan bliver jeg stillet om hele tiden. Til sidst siger de i omstillingen at nu er det for sent at komme i kontakt med lungeafdelingen. De er gået hjem!

Hmmmmm… Jeg får at vide at jeg kan ringe på mandag klokken 8-10. Så siger jeg at det kan jeg ikke vente på, for jeg har det rigtig dårligt. Jeg får så et akutnummer som jeg ringer til. Der siger damen at hun ikke kan høre jeg raller i lungerne! Øhhhhh, min søn kan høre det helt ind på sit værelse.

Damen siger så at hun synes jeg skal drikke noget varmt og ringe til lægevagten klokken 16. På det tidspunkt er klokken 13.

Jeg får det så bare værre og værre, og da John kommer hjem klokken ca 15.30, er jeg helt blå i hovedet og kan slet ikke få luft.

John smider alt og ringer 112. Jeg ender med at blive indlagt med blå blink og babu og får ilt og meget stærk astmamedicin i en maske.

Men den omgang har desværre givet både min familie og jeg et chok fordi jeg igen blev meget syg. Alle minderne kom frem – både fra for 7 år siden da jeg var ved at dø af min astma, og da jeg var ved at dø af den meningitis og blodprop i hjernen for 4 år siden = der er lige nogle ting vi/jeg skal have bearbejdet.

Men jeg har mit positive sind og gode humør. Jeg har brugt tiden mens jeg har ligget her med influenza, til at sy flere lykkebamser. Det er dejligt, for de skal jo med på udstilling i oktober. Jeg har også fået filtet 3 tasker, og så havde jeg en jeg lavede sidste år, så 4 fine filttasker kommer jeg også med ;0))