En sej kælling

Jeg havde en rigtig god oplevelse en lørdag for ikke så længe siden.

Jeg havde fået John til at køre mig ned til Vanløse apotek, skulle hente noget medicin. Min slikbutik/garnbutik ligger lige over for apoteket så kunne jeg jo lige smutte der over. Skulle købe garn til en fødselsdagsgave og 2 julegaver.

John startede med at stå uden for, fnis, men når jeg kommer ind i den butik er det altså som at slippe et barn løs i en slikbutik. Sisse som ejer butikken kender jo mig da jeg har handlet der i mange år, også før jeg blev syg og ramt, så Sisse har jo set Hanne før under og nu……

Jeg har hele tiden kommet dernede, også da jeg var helt døv, dårligt kunne gå og i det hele taget var rigtig skidt. Sisse har jo oplevet at jeg fra at kunne følge næsten alle strikke/hækle mønster ikke kunne finde ud af det. Hun har så været vildt sød til at lære mig at finde ud af mange mønster igen, og ok jeg kan ikke finde ud af så mange som før, men er bestemt kommet langt.

Sisse havde så en sød pige som hjælper hende i butikken om lørdagen og ferier ved ikke hvad hun hedder, men hun var der den dag. Nå, men John kom jo så ind og spurgte om jeg var ved at købe hele butikken.

Så faldt snakken på høreapparater, ved ikke hvorfor, men tror det var Sisse og John, fordi de begge har høreapparater. Så kom vi også ind på mine CI som jo er min kunstige hørelse. Den unge pige spurgte så hvorfor jeg har kunstig hørelse, og hvordan det fungerer.

Jeg fortalte kort om hvad jeg var ude for, for 5 år siden, og kort om mit forløb og hvad CI er. Så var det at Sisse sagde “Hanne er en sej kælling” og at Sisse siger at jeg er en sej kælling er kærligt ment, så godt kender jeg hende efterhånden, hun siger hvad hun mener.

Og jeg blev rigtig glad, for det var da en anerkendelse der ville noget, og med mit forløb de sidste 5 år suger jeg sådan noget til mig, som en lille tør svamp der får livsvigtige energi.

Med dette blogindlæg vil jeg ønske alle der læser med en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår, og må alle jeres dage begynde med lykke og slutte med lykke ❤️