AFSLAG

Måske er der nogle der husker mit blogindlæg om brevet fra Brev fra statsforvaltningen hvor jeg fik medhold i min klage om merudgift i forbindelse med mine handicaps det blogindlæg kan læses ved at klikke her.

Nu har jeg så været gennem hele vridemøllen endnu en gang omkring at jeg fik medhold fra det sociale nævn, men Københavns kommunes handicap afd har endnu en gang givet afslag……

Jeg er/blev altså bare SÅ gal sur ked af det over alle de kampe = jeg og mange andre har altså ikke bedt om at blive handicappet, og det er hårdt både fysisk og psykisk at man oven i hjerneskade balance problemer og alle de andre kroniske sygdomme skal kæmpe den ene kamp efter den anden må indrømme at når jeg får sådan et afslag er jeg meget meget tæt på at opgive at kæmpe for noget…. Men det gør jeg ikke for selvom jeg er hjerneskadet og handicappet er jeg også et menneske med ret til et ”SÅ” normalt liv som muligt……

Lige nu har jeg skannet hele afslaget ind og sendt det til socialrådgiveren i hjernesagen som er guld værd for os med hjerneskader, der får vi både min søn som jo også er så uheldig at have en hjerneskade og jeg rigtig meget hjælp…..

Jeg vil lige sige at jeg helst vil komme med positive blogindlæg med alt den fremgang jeg jo også gør men lige nu fylder de kampe med kommunen rigtig meget….

Jeg vil så også fortælle at jeg skriver på et længer blogindlæg lige pt omkring at det er 5 år siden d 6.10-13 at jeg blev ramt………. Men det kommer ;-)