2 forskellige oplevelser

Det er nu underligt så stor forskel der er på hvad jeg klarer super godt og minder godt……

I sidste uge om tirsdagen var jeg i Zoo med min søde svigerinde, vi mødes foran indgangen Kl. 10.30, havde madpakker vand og kaffe med.

Vi havde sådan en skøn dag = en af de oplevelser som man putter i sin rygsæk som et skønt minde.

Vi gik først hen for at se om elefanterne var ude, men det så ud som om deres ude-anlæg var ved at blive lavet, min svigerinde som har en skøn form for humør udbrød, Hanne se der er en elefant, jeg kikkede og kikkede, kunne ikke se den, så grinede min svigerinde og udbrød der og jo sørme om der ikke var en gul elefant “fnis” det var en gul gravko.

Da vi var inde i abehuset så vi 2 sjove aber HA HA det var os selv i et spejl …

Vi snakke grinet og gik næsten hele dagen det var en skøn dejlig dag

Så i lørdags var vi i byen med vores kulturklub, først skulle vi spise på en kro. Lækker mad, der var så et meget stort selskab foruden os og det giver jo en del larm, og med min lydfølsomhed + kunstige hørelse var det meget udtrættende for mit hoved.

Jeg måtte ud i bilen og hvile inden turen gik videre til “Den blå planet”, noget jeg havde glædet mig til….. Da vi kom til den blå planet, var der rigtig meget kø, ja så var der jo ikke andet at gøre end at stille sig i kø.

Der var så købt billetter over nettet, og jeg kunne tage en af de andre med som min ledsager. Jeg havde også valgt at tage min rollator med da jeg ved, at når vi både var ude og spise og så videre til noget andet ville jeg blive svimmel ….

Da vi når hen til indgangen viser det sig, at vi skulle have haft en gratis billet til min ledsager men det stod der ikke på hjemmesiden.

Jeg blev snot forvirret, heldigvis var min ledsager super hurtig, fik mig over ved væggen og fik klaret det med billetten Da vi kom ind, uha der var bare SÅ mange mennesker = når jeg er et sted hvor så mange er samlet føles det som om jeg er ude i den værste snestorm, jeg har det som om at lyde indtryk, og larm pisker som store snefnug vildt hurtig ind i hoved på mig……

Heldigvis havde jeg jo også min skønne faste klippe John med, han måtte holde om ryggen på mig, og efter ca en time måtte jeg erkende at dette fik jeg ikke meget ud af, så vi sagde pænt farvel. Jeg var bare SÅ færdig.

Nu er der gået 3 dage og jeg er stadigvæk ikke oven på….

Men for at hive det positive frem så var det vildt flot, at jeg klarede det John og jeg er blevet enige om, at vi venter lidt med at tage i Den blå planet, når nyheden omkring det har lagt sig tager vi der ud og så vil vi/jeg nyde en tur i Den blå planet.

Men hvis jeg tænker over de 2 ture, så forgik turen i Zoo uden for noget jeg klarer meget bedre for der bliver larm og sanse lyd indtryk ikke så voldsomme som noget der forgår indenfor…..

Kærlig hilsen Hanne